in

POSESIVNOST, LJUBOMORA, LUDILO: HOROSKOP OTKRIVA ZBOG ČEGA ĆE ZAISTA ON RASKINUTI SA TOBOM?

Jarac Neodgovornost. Ne možete biti sa nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, te želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete […] More

Jarac

Neodgovornost. Ne možete biti sa nekim ko ne zna kako biti odgovoran ili sa nekim ko ne zna šta želi. Vi znate šta želite i uvek to i dobijete, te želite nekoga ko se može brinuti za vas, jer vi uvek vodite brigu o svima ostalima. Zato nikada nećete trpeti neodgovornog partnera, jer ćete uvek osećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

Vodolija

Praktičnost. Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti sa nekim pragmatičnim ili sa nekim ko ne potiče vašu kreativnu crtu. Trebate nekoga ko može sanjati sa vama i podržati vaše najluđe snove, čak i ako ih ne razume.

Ribe

Neosetljivost. Vrlo ste osetljivi i emocionalni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaše osećaje je dovoljno dobar razlog da odete. Ne možete biti sa nekim ko je sebičan, trebate nekoga ko ima veliko srce.