in

PREVIŠE SI ZAUZETA ZA LJUBAV: KOGA LAŽEŠ? SEBE ILI NJEGA?

VAGA Ah te odluke! Vaga može odugovlačiti sa odlukama sve do momenta dok “voz ne prođe”. Umesto odugovlačenja, “uskočite” u omiljene krpice i dajte šansu jednom od vaših obožavaoca. ŠKORPIJA Škorpija ide na sve ili ništa. Ili potpuna posvećenost, ili je nema. Možda ćete morati da planirate unapred beg u dvoje, ili se učlanite u […] More

VAGA

Ah te odluke! Vaga može odugovlačiti sa odlukama sve do momenta dok “voz ne prođe”. Umesto odugovlačenja, “uskočite” u omiljene krpice i dajte šansu jednom od vaših obožavaoca.

ŠKORPIJA

Škorpija ide na sve ili ništa. Ili potpuna posvećenost, ili je nema. Možda ćete morati da planirate unapred beg u dvoje, ili se učlanite u “singl” klub.

STRELAC

Optimizam vas može dovesti do nagomilavanja obaveza koje ne možete završiti u određenom roku. Postavite fleksibilnije datume, jer ljubav vam može biti pokretač. Dajte joj šansu i posvetite vreme.

JARAC

Radije ćete doći pre vremena na sastanak i pročitati knjigu, nego dozvolili sebi i minut kašnjenja. Ne tolerišete kašnjenje. Kada biste bili malo fleksibilniji videli biste da ima vremena za sve.

VODOLIJA

Ne snalazite se u vremenskoj orijentaciji. Vaš stav o tome ne daje vam pauzu koju možete iskoristiti u emotivnim uživanjima. Da li zaista uvek postoji nešto preče od osećaja pripadnosti?

RIBE

Vaši snovi daju malo šanse realnosti. Možete provesti ceo vek čekajući njihovu improvizaciju, a da li će do nje doći, ostaje vam da vidite.