in

PUN MJESEC U RIBAMA STIŽE 26. AVGUSTA: AKO URADITE OVAJ RITUAL OSTVARIĆE VAM SE NEKOLIKO ŽELJA

Pun Mesec nas očekuje 26. avgusta, a očekuju nas pozitivne promene i dobri tokovi. U finom je aspektu sa Saturnom iz Jarca i Uranom iz Bika, a to ukazuje na period kada mnige želej mogu da budu ostvarene. Takođe, iako je pun Mesec karakterističan po napetosti i nervozi, ovaj će proći lagano i u znaku […] More

Pun Mesec nas očekuje 26. avgusta, a očekuju nas pozitivne promene i dobri tokovi. U finom je aspektu sa Saturnom iz Jarca i Uranom iz Bika, a to ukazuje na period kada mnige želej mogu da budu ostvarene.

Takođe, iako je pun Mesec karakterističan po napetosti i nervozi, ovaj će proći lagano i u znaku inspiracije. Ovo će biti dani obojeni mirom, ali i odvažnošću da ostvarite ciljeve koje dugo želite.

Ako ste tragali za šansom da budete realni, stiže vam – neće biti u ovom periodu nikakvih opsena, ni negativnih, ni pozitivnih. Sve ćete sagledavati ispravno i onako kako zaista jeste. Spoznaćete šta vas ne čini srećnim i rešićete da tu stavite tačku.

Ovaj Pun Mesec se odvija u prvoj dekadi Riba, te će najviše uticata i imati na one rođene u prvom delu godine.

Pozitivne aspekte mogu najbolje iskoristiti Rakovi, Škorpije, Ribe, Jarac i Devica, a korak za njima idu i Vage i Lavovi.

Pažnju treba da obrate Strelac i Blizanac, koji će se najverovatnije osećati rastrojeno i izgubljeno. No, pored njih ruže neće cvetati ni Ovnovima i Blizancima, koji će se osećati izopšteno i tužno, distancirano od svih.

Evo šta će vam doneti kraj avgusta!


Ipak, čak i njima astrolozi savetuju da se u vreme punog Meseca u Ribama opuštaju, uživaju u miru, lepoj muzici, ukusnoj hrani, okruženi pozitivnim stvarima, i fokusirani samo na dobre misli i želje. Postoji čak i ritual koji se vezuje za ovu pojavu, a odnosi se na pročišćavanje i prizivanje željene energije. Njega izvodite tako što u neku lepu činiju hladne boje (recimo plave), uspete vode i dodate malo ružinih latica.

Potom na parčićima papira zapišite sve što želite da privučete u svoj život, i zatim glasno pročitajte. Potom šake potopite u činiju sa vodom kako biste se simbolički očistili od stare energije i privukli novu i bolju. Ovaj ritual možete da radite i u društvu.