in

RAK: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RAK I OVAN U ovakvom odnosu Ovan je taj koji je superioran i postoji velika mogućnost da potpuno uništi, obezvredi, omalovaži partnera i preuzme potpunu dominaciju nad Rakom. Ovakvu vezu je teško održati, jer postoje mnogi razlozi neslaganja. RAK I BIK O osnovi ovakve veze je, pre svega, ljubav prema hrani i materijalna sigurnost. Obe […] More

RAK I OVAN

U ovakvom odnosu Ovan je taj koji je superioran i postoji velika mogućnost da potpuno uništi, obezvredi, omalovaži partnera i preuzme potpunu dominaciju nad Rakom. Ovakvu vezu je teško održati, jer postoje mnogi razlozi neslaganja.

RAK I BIK

O osnovi ovakve veze je, pre svega, ljubav prema hrani i materijalna sigurnost. Obe osobe su emocionalne i nežne, vole dom, tradicinalnog su izgleda, a Rak, onaj koji voli da daje, naći će u Biku zahvalnog, odanog i nenametljivog partnera. Ova veza će biti bezbrižna i mirna i neće obilovati značajnim događajima. Naprasitost Bika i preterana osetljivost Raka jedina su slaba strana ove veze.

RAK I BLIZANAC

Da bi se održala, ova veza zahteva mnogo žrtvi, truda i tolerancije od oba partnera. Međutim, ako Rak uloži dodatni napor i uspe da podeli interesovanje Blizanaca, različita raspoloženja Raka bi mogla da zainteresuje osobu rođenu u znaku Blizanaca. Rak kao romantik i idealista, stalno dolazi u sukob sa praktičnim Blizancem, koji racionalizuje ljubav. Rak je sposoban za veća društvena uzbuđenja i zanos, što je Blizancu smešno, jer on nije sposoban za duboku društvenu ljubav, koja je tako tipična za Raka.