in

RIBE: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

RIBA I DEVICE Device, kao razumna, uredna i analitična bića, nasuprot maštovotim, strašno romantičnim i pomalo „smotanim“ Ribama, mogu ovu vezu da dovedu u sklad i harmoniju. Jednom rečju, ako se Device ne trude da premoste ponor, teško da bi se između ova dva znaka mogla uspostaviti trajnija, dublja i harmoničnija veza. RIBA I VAGA […] More

RIBA I DEVICE

Device, kao razumna, uredna i analitična bića, nasuprot maštovotim, strašno romantičnim i pomalo „smotanim“ Ribama, mogu ovu vezu da dovedu u sklad i harmoniju. Jednom rečju, ako se Device ne trude da premoste ponor, teško da bi se između ova dva znaka mogla uspostaviti trajnija, dublja i harmoničnija veza.

RIBA I VAGA

Ovo je veza u kojoj se i Vaga i Ribe osećaju potpuno bezbedno i bezbrižno. To je vrlo srećna mešavina znakova, u kojoj oba partnera treba što bolje da se poznaju, kako bi izbegli razbijanje iluzija. Nakon dobrog upoznavanja, brak između Vage i Ribe je uspešan i harmoničan.

RIBA I ŠKORPIJA

Ovo je duhovna i telepatska veza. Ako je Riba iole stabilnijih osećanja, visokih moralnih kriterija i razvijenog osećaja za dužnosti, ovo može biti veza u kojoj se totalno spajaju dva voljena bića, koja dušom ulaze jedna u drugu.