in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

JARAC Jarac žena Žena Jarac je u ljubavi vrlo realna i konkretna. Na prvi pogled žena Jarac kao da nije stvorena za ljubav, jer je, skoro uvek, uzdržana i ima odbrambeni stav. Ali, ona je u stanju da upotrebi sav svoj šarm kada misli da bi neko mogao da bude idealan partner za nju. Postepeno […] More

JARAC

Jarac žena

Žena Jarac je u ljubavi vrlo realna i konkretna. Na prvi pogled žena Jarac kao da nije stvorena za ljubav, jer je, skoro uvek, uzdržana i ima odbrambeni stav. Ali, ona je u stanju da upotrebi sav svoj šarm kada misli da bi neko mogao da bude idealan partner za nju. Postepeno se prepušta osećanjima i dozvoljava da je ljubav celu obuzme. Pribrana i mirna, žena Jarac u sebi nosi skrivenu vatru.

U krevetu je pravi gazda, jer rado preuzima inicijativu. Ona u prisustvu svog partnera, u koga je zaljubljena, brzo gubi glavu i postaje strasna ljubavnica. Za razliku od muškarca Jarca ona je maštovita i razigrana. Osobe ovog znaka nisu u stanju da shvate kako neko može voleti dvoje ljudi. Ako je u braku u teškoj materijalnoj situaciji žena Jarac često potraži situiranu osobu i hladno se razvede. Odgovaraju joj partneri rođeni u znaku Bika, Device i Raka.

Jarac muškarac

Muškrac Jarac je hladan i uzdržan, stidljiv i introvertan. Kao ljubavnici ovi muškarci su “drveni” i “kruti”, mada su u suštini obdareni s mnogo strasti i požude. On je proračunat ljubavnik, koji nikada neće pokazati sve svoje emocije, a stalno će pokušavati da stvori sliku romantičnog ljubavnika. Ove osobine Jarca polako sa godinama nestaju, i u drugoj polovini života, oni su u stanju da se potpuno raspojasaju i krenu u osvajačke avanture, pokušavajući da nadoknade sve što su u mladosti propustili.

Međutim, i pored toga, retko kada doživljavaju vrhunac u se*su, jer su intelektualno nastrojeni i prilično racionalni. Kada bi uspeli da na se*s gledaju ne samo sa biološke strane, imali bi mnogo više zadovoljstva i sreća. Muškarci u znaku Jarca dobro se slažu sa ženama u znaku Ribe, Bika, Device i Raka.