in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

VODOLIJA Vodolija žena Iako se može reči da je žena rođena u ovom znaku idealnija za brak, nago romantične osobe rođene u znaku Ribe ili Raka, ona se i pored toga teško uklapa u život u dvoje i stalno odugovlači stupanje u brak. Muškarci često u ženi Vodoliji vide idealnu osobu koja u sebi nosi […] More

VODOLIJA

Vodolija žena

Iako se može reči da je žena rođena u ovom znaku idealnija za brak, nago romantične osobe rođene u znaku Ribe ili Raka, ona se i pored toga teško uklapa u život u dvoje i stalno odugovlači stupanje u brak. Muškarci često u ženi Vodoliji vide idealnu osobu koja u sebi nosi nešto skriveno, tajanstveno, ali samo oni izuzetno jaki i uporni uspevaju da je osvoje i odvedu pred oltar.

Žena rođena u ovom znaku više voli intelektom, nego osećanjima i instiktom, i često je dovoljno samo malo sukoba, naročito ako se odnosi na ideje, pa da ona okrene leđa i ode. U krevetu ona vodi igru, jer joj je telo jedna erogena celina, pa je, skoro, svaki muškarac u stanju da je zadovolji. Ona je u stanju da u svim se*sualnim igrarijama nađe sebe. Žena Vodolija se najbolje slaže sa muškarcima u znaku Blizanaca i Vage, a odgovaraju joj i Ovan, Lav i Strelac.

Vodolija muškarac

Muškarci rođeni u ovom znaku umeju da na neki čudan, i samo Vodolojma poznat način, ovladaju ženom i svim njenim čulima. Kada mu je stalo do neke žene, muškarac Vodolija, postaje majstor zavođenja. Tada je u stanju da učini nemoguće, pa su ostali muškarci u poređenju sa njim tek bleda senka. On osvaja ženu postepeno i nenametljivo, tako da ona nikad nije svesna kako se, polako ali sigurno, uzdiže kroz Vodolijine oblake.

Muškarac Vodolija voli da menja žene, ali ih nikada ne vara. Dok je sa jednom ženom on je nikada ne vara, i samo njoj pripada. Se*su prilazi istraživački jer je to sastavni deo njegovog kreativnog življenja. Maštovit i originalan retko koju ženu ne dovede do vrhunskog zadovoljastva. Žene rodjene u znaku Blizanaca i Vage najviše mu odgovaraju, a i Ovan, Lav i Strelac imaju šanse.