in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

BLIZANCI Blizanac žena Za devojke rođene u ovom znaku prva ljubav je gotovo uvek rezultat zaslepljenosti. Njene ljubavi su često posledica radoznalosti, urođene prema svemu što je novo. Žena Blizanac je neobično čulna, mnogo više nego što je emotivna, pa je stoga se*s za nju osnovni izvor zadovoljstva. Upućena je u tajne se*sa i može […] More

BLIZANCI

Blizanac žena

Za devojke rođene u ovom znaku prva ljubav je gotovo uvek rezultat zaslepljenosti. Njene ljubavi su često posledica radoznalosti, urođene prema svemu što je novo. Žena Blizanac je neobično čulna, mnogo više nego što je emotivna, pa je stoga se*s za nju osnovni izvor zadovoljstva. Upućena je u tajne se*sa i može se reći da ima lukavstvo.

Uz urođenu gracioznost i spretnost, možda spada, ako ne u najvatrenije, ono u najveštije ljubavnice. Ona nema obzira kada je neko privuče. Se*sualni čin uvek mora biti prožet maštom, maštovitim pokretima. Prve se udvaraju muškarcu. Najviše im odgovaraju Vodolija i Ovan, ali takođe Lav i Strelac.

Blizanac muškarac

Muškarac rođen u ovom znaku je nezavistan. On se ženi tek pošto je dobro ocenio i proverio svoja osećanja usmerena ka određenoj osobi. Osim žene on u svojoj partnerki vidi sestru, prijateljicu. Oni su prilagodljivi i vrlo često imaju više se*sualnih veza. U se*su su prilično egoistični, misle samo na sebe, ne obraćaju pažnju na partnerku i njene želje.

Oni teško usklađuju svoja osećanja sa osećanjima svoje partnerke. Vernost je za muškarca Blizanca nešto što ne razume i ne oseća kao prirodno. On je komunikativan, lako sklapa poznanstva i ima mnogo ljubavnih doživljaja. Muškarcu Blizancu specijalno odgovaraju žene rođene u znaku Škorpije ili Strelca, dok mu se najveće ljubavi događaju sa Vodolijom.