in

SA KIM SE NAJBOLJE SLAŽEŠ U KREVETU: NAJBOLJI PARTNERI PO HOROSKOPU ZA NJU I NJEGA

LAV Lav žena Ono što devojka rođena u ovom znaku naziva “prva ljubav” često je samo njena prva pobeda nad muškarcem. Takođe, sve osobe ovog znaka žele da budu neprikosnoveni gospodari. Njima više odgovara partner koji nudi sigurnost, pa mu se one i u se*su potpuno predaju. Sa takvim partnerom njena snaga, volja i moć […] More

LAV

Lav žena

Ono što devojka rođena u ovom znaku naziva “prva ljubav” često je samo njena prva pobeda nad muškarcem. Takođe, sve osobe ovog znaka žele da budu neprikosnoveni gospodari. Njima više odgovara partner koji nudi sigurnost, pa mu se one i u se*su potpuno predaju. Sa takvim partnerom njena snaga, volja i moć libida mogu je uvesti u se*sualnu pohlepu.

Svakako da je za nju važan partner pa, kako je ona idealista, možemo reći da teško nalazi pravog partnera koji poseduje čaroban spoj snage, duha, intelekta i se*sualnosti i kome je spremna da se se*sualno potpuno preda. Najviše joj u se*su odgovaraju Vodolija, Strelac, Ovan, Blizanac i Škorpija.

Lav muškarac

Po svom tipu se*sualnosti, muškarac Lav pripada klasičnom tipu ljubavnika. On mrzi nastaranost i perverzije, a strasno uživa u klasičnim se*sualnim odnosima sa partnerkom. Vrlo je potentan i strastven i može uzbuditi skoro svaku ženu.

Neobično je muževan, i uvek snagom tela pokreće kod žena strasti koje ih dovode do ushićanja. Kod njega se*s je parada, a se*sualni čin traje dugo, sa svim obredima i ritualima, pre i posle. Najviše mu odgovara žena Škorpija, ali pošto je nikako ne može osvojiti on se zadovoljava Strelcima, Devicama, Blizancima, a nisu mu strani ni Ovnovi, Ribe i Vodolije.