in

SA KIM VREDI A SA KIM SE NE TREBATE MUČITI: USPOSTAVLJANJE ODNOSA NAKON RASKIDA PO HOROSKOPU

Ovan S ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne idite naokolo čekajući da on nešto primeti. Takođe ne vredi da čekate pravi momenat za pomirenje jer će on jako brzo uskočiti u novu vezu. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti. Nakon toga dajte sve od sebe […] More

Ovan

S ovnovima ne pomaže suptilnost. Ne idite naokolo čekajući da on nešto primeti. Takođe ne vredi da čekate pravi momenat za pomirenje jer će on jako brzo uskočiti u novu vezu. Jednostavno recite da se kajete, želite da vam oprosti i da obećavate da se više neće ponoviti.

Nakon toga dajte sve od sebe da održite datu reč, zbog toga što ovnovi ne tolerišu prekršena obećanja. Ako baš želite da uradite nešto dodatno za partnera javno se izvinite, na taj način ćete nahraniti njegov ego i ispuniti ga srećom.

Bik

Najtvrdoglaviji znak. Ako ste se oko nečega posvađali, prvo što morate da uradite jeste da mu jasno date do znanja da je on bio u pravu. Recite da je on od samog početka imao potpuno pravo u vezi sa tom i tom temom.

Znamo da će vam biti teško ali sve dok to ne uradite od pomirenja nema ništa. Učvrstite svoj plan tako što ćete mu reći da shvatate da je on pametniji i da ćete ga i u buduće slušati. Na taj način ćete ga osloboditi strahova i obećati dominaciju.

Blizanci

Pošaljite šaljivo izvinjenje. Ništa neće oduševiti blizanca kao dobro sročen humor. Ipak, ako ste napravili ozbiljnu grešku, moraćete malo više da se potrudite. I budite dovitljivi! Ne pokušavajte da ga pozovete jer on nije tip koji će čekati da telefon zazvoni, ali ako želite da ispravite stvari ne smete dozvoliti da se komunikacija prekine.

Pokažite otvorenost i spremnost za ponovna druženja. Ne plačite i ne histerišite.