in

SA KIM VREDI A SA KIM SE NE TREBATE MUČITI: USPOSTAVLJANJE ODNOSA NAKON RASKIDA PO HOROSKOPU

Jarac Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i da mislite. Prazna obećanja vas neće daleko dovesti. Jarci dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili […] More

Jarac

Budite iskreni i otvoreni. Jarac može izdaleka da nanjuši laž. Ako ste vi zeznuli priznajte i recite da ćete biti bolji, da se više neće ponoviti. Ali morate to i da mislite. Prazna obećanja vas neće daleko dovesti.

Jarci dosta cene materijalnu sigurnost pa će pomoći ako za poklon pomirenja otvorite zajednički račun ili kupite nešto što će pokazati da verujete u zajedničku budućnost. Nikad ne zezajte jarca, to je znak koji ne voli igranje.

Vodolija

Vodoliju pozovite na razgovor uz kafu. Neće moći da odoli razmeni mišljenja. Oduprite se i ne forsirajte bliskost. Ne skrivajte od njega ništa ili će vaš odnos nastaviti da stagnira.

Budite potpuno iskreni. Ako želite da ostane s vama sve mora da bude potpuno otvoreno i jasno. Pokušajte da uradite nešto uzbudljivo, predložite zajedničke aktivnosti.

Ribe

Sve karte stavite na saosećajnost. Ribe ne mogu da gledaju ničiju patnju. Budite manje posesivni i zahtevni. Iako je je romantičan on ne može da podnese zatvor. Prihvatite činjenicu da su ribe ekstremno osetljive i da prema njima uvek morate da budete pažljivi.

Budite što nežniji i ljubazniji. Neka vam pređe u naviku stalno iskazivanje ljubavi, ne samo u nekim posebnim prilikama.