in

SA KOJIM MUŠKARCEM HOROSKOPA ĆEŠ BITI SREĆNA I KOJI ĆE TI BITI ODAN DO KRAJA ŽIVOTA

Zračni znakovi po prirodi su nestabilniji u odnosu na druge, a vodeni najpredaniji. Odanost je karakteristična za zemljane znakove, a strastvene ljubavi za vatrene. Ovan Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i s cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihovi osjećaji iznimno duboki. No u ljubavi su često nepromišljeni, […] More

Zračni znakovi po prirodi su nestabilniji u odnosu na druge, a vodeni najpredaniji. Odanost je karakteristična za zemljane znakove, a strastvene ljubavi za vatrene.

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično se zaljubljuju brzo, intenzivno i s cijelim srcem. Veza s njima je dinamična i strastvena, a njihovi osjećaji iznimno duboki. No u ljubavi su često nepromišljeni, svađe s njima su česte pa se začarani krug svađanja i mirenja može protezati poprilično dugo. Ili dok ne nestane strasti. Čim se to desi, izlaze iz odnosa i traže nekoga s kim je imaju. Skrasiti se mogu samo uz nekog tko im predstavlja neprestan izazov.

Bik

Za pripadnike ovog znaka slobodno se može reći da su oličenje odanosti. Neće se vezati za svakoga, no onoga koga puste blizu sebi, namjeravaju čuvati do kraja života. Ipak, važna stavka u ljubavnom odnosu im je se*s, pa ako on ne funkcionira, moguće je da će varati. To pak nikad neće priznati partneru niti ga ostaviti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka u svojoj su suštini vrlo odani te ne vole ostavljati, no svog partnera mogu testirati do krajnjih granica ljubomore. Ponekad će ih mučiti flertovanjem s drugima, a upravo tako i dati povod partneru da ih ostavi. Način na koji se oni mogu skrasiti je dati im zanimaciju, primjerice tako da se oni osjećaju ljubomorno.