in

SA KOJIM MUŠKARCEM HOROSKOPA ĆEŠ BITI SREĆNA I KOJI ĆE TI BITI ODAN DO KRAJA ŽIVOTA

Vaga Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasit će se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u se*su, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti. Škorpija […] More

Vaga

Jedan od najpredanijih znakova u ljubavnim odnosima su Vage, a njihove duge veze najčešće se temelje na prijateljstvu. Ipak, i u takvim odnosima imaju dobre i loše faze, koje ponekad mogu ugroziti opstanak veze. Skrasit će se ako ih partner u potpunosti zadovoljava u se*su, ali i ako ih podupire u njihovoj društvenosti.

Škorpija

Unatoč tome što pripadnike ovog znaka pokreće erotska energija, oni su jedan od najodanijih znakova Zodijaka. Budući da su vrlo karizmatični i privlačni, njihovi partneri suočavat će se s jako puno izazova. I ljubomore. Radi nje završit će mnoge Škorpionove veze, a on će se skrasiti s partnerom sigurnim u sebe i u kojeg može imati potpuno povjerenje.

Strijelac

Pripadnike ovog znaka opisuje neodlučnost u emotivnim pitanjima, pa često ni sami nisu sigurni u svoje ljubavne odabire. Teško se vežu i u ljubavnim su željama nestalni, a skrasit će se s partnerom koji im je prije svega prijatelj te im pruža željenu slobodu. Skloni su prevarama, no ako do toga dođe, dobro će ih sakriti.