in

SA KIM ĆE TE ON PREVARITI: ŠKORPIJA SA BIVŠOM, BIK SA PRIJATELJICOM

Mislite da vam je partner sklon švrljanju? Proverite od koga treba da strepite! OVAN Ovnovi obožavaju da flertuju i brzo pomisle da su zaljubljeni. Takvim ponašanjem ulivaju lažan osećaj sigurnosti svom predmetu obožavanja, pa dok partner misli da je u idealnoj vezi, Ovan već juri za novim plenom. Vrlo je teško njega obuzdati, a teško […] More

Mislite da vam je partner sklon švrljanju? Proverite od koga treba da strepite!

OVAN

Ovnovi obožavaju da flertuju i brzo pomisle da su zaljubljeni. Takvim ponašanjem ulivaju lažan osećaj sigurnosti svom predmetu obožavanja, pa dok partner misli da je u idealnoj vezi, Ovan već juri za novim plenom. Vrlo je teško njega obuzdati, a teško je i shvatiti da vas vara jer uopšte ne menja ponašanje prema partneru.

LAV

Lavovi su izuzetno nezavisni i puni energije. U spavaćoj sobi su prava bomba, a uz to savršeno nalaze balans između se*sa i ljubavi, zbog čega smatraju da im je i dozvoljeno da varaju a da se pritom ne osećaju krivima.

STRELAC

Strelac obožava avanture i nova iskustva, a to važi i za se*s. Teško ih je uterati u vezu, ali ako vam to pođe za rukom, male su šanse da će vas prevariti. Ako vas i prevare, to znači da nešto opako ne valja u vašoj vezi i da je osuđena na propast.