in

SA KIM ĆE TE ON PREVARITI: ŠKORPIJA SA BIVŠOM, BIK SA PRIJATELJICOM

RAK Rakovi duboko u sebi žude za dubokom povezanošću. Po prirodi su lojalni i male su šanse da će švrljati. Ali, ako osete da se partner udaljava od njih ili da ih ne razume, potražiće utehu u tuđem zagrljaju. Ipak, oni skoro nikad ne održavaju paralelne veze, pa će vrlo brzo rešiti kome će se […] More

RAK

Rakovi duboko u sebi žude za dubokom povezanošću. Po prirodi su lojalni i male su šanse da će švrljati. Ali, ako osete da se partner udaljava od njih ili da ih ne razume, potražiće utehu u tuđem zagrljaju. Ipak, oni skoro nikad ne održavaju paralelne veze, pa će vrlo brzo rešiti kome će se prikloniti.

RIBE

Ovo je najnesebičniji znak kad je u pitanju ljubav. Bitnije im je da partneru bude ugodno, nego da bude lepo njma samima. Ali, ako partner to ne ume da ceni, naći će nekog drugog ko će uživati u njihovim veštinama.

ŠKORPIJE

Ovaj znak je u stalnoj potrazi za senzualnošću. U ozbiljne veze ulaze kada dobro prouče potencijalnog partnera i poveruju mu. Iako su generalno posvećenio u vezi, nekada ih strast odvuče na pogrešnu stranu, naročito ako ne dobiju količinu intimnosti o kojoj maštaju. Uglavnom varaju sa ljudima sa kojima su već imali se*s, pa su sa njima opušteni.