in

SA KIM ĆE TE ON PREVARITI: ŠKORPIJA SA BIVŠOM, BIK SA PRIJATELJICOM

BIK Bikovi su sjajni ljubavnici, ali loše stoje sa samopouzdanjem. Čim se osete i najmanje nesigurno, portražiće nekog ko će ih uveriti da su neverovatni u krevetu. Obično varaju sa svojim prijateljima jer sa njima već imaju izgrađen odnos. DEVICA Device su generalno verne, ali kočnice im popuštaju kada stvari u vezi postanu malo nezgodne. […] More

BIK

Bikovi su sjajni ljubavnici, ali loše stoje sa samopouzdanjem. Čim se osete i najmanje nesigurno, portražiće nekog ko će ih uveriti da su neverovatni u krevetu. Obično varaju sa svojim prijateljima jer sa njima već imaju izgrađen odnos.

DEVICA

Device su generalno verne, ali kočnice im popuštaju kada stvari u vezi postanu malo nezgodne. Kada osete da nije sve po loju, lako se može desiti da utehu pronađu u tuđem krevetu.

JARAC

Pripadnici ovog znaka dobro paze o svakom potezu. Teško je navesti ih da uđu u vezu sa vama, ali ako se odluče na taj korak, možete biti gotovo potpuno sigurni da vas nikako neće prevariti. Međutim, ako ih izdate ili povredite na neki način, mogu da vas svesno prevare, i to ne zbog toga što ih je ponela strast, već baš zato što žele da vas povrede.