in

SAMO JEDAN JE NAJBOLJI: MUŽEVI POREDANI OD NAJGOREG DO NAJBOLJEG PREMA HOROSKOPSKOM ZNAKU

Ovo može biti poslednja nada za one beznadežne romantične duše koje su već potrošile previše vremena i truda tražeći “onog pravog”. Saznajte u kom horoskopskom znaku je rođen muškarac koji može biti vaš idealni muž. Prema tome kakvo njihovo ponašanje u braku može biti, poređani su od najgoreg, pa do najboljeg. Želimo vam mnogo sreće […] More

Ovo može biti poslednja nada za one beznadežne romantične duše koje su već potrošile previše vremena i truda tražeći “onog pravog”. Saznajte u kom horoskopskom znaku je rođen muškarac koji može biti vaš idealni muž.

Prema tome kakvo njihovo ponašanje u braku može biti, poređani su od najgoreg, pa do najboljeg. Želimo vam mnogo sreće i srećan lov na idealnog muškarca.

12. Ribe

Ono što se može očekivati jeste to da će muškarca u znaku Ribe privući osoba potpuno različita od njega. Ako ste to vi, onda ipak možete biti idealan par. Ipak, zapamtite da njega mogu povrediti i najmanje sitnice, pa stoga morate biti vrlo pažljivo birati sve što ćete reći ili uraditi.

11. Bik

Ako tragate za vezom koja ne zahteva 100% posvećenosti, ona je Bik ono što tražite. On će biti fokusiran na posao, roditelje ili prijatelje i neće imati mnogo vremena za vas. Ako ovakve okolnosti vama odgovaraju, onda se možete vrlo dobro razumeti sa Bikom. Ako pokažete maksimum razumevanja za njih, i oni će to isto pokazati za vas.

10. Devica

Onog momenta kada vas zavoli, muškarac u znaku Device postaje ludački ljubomoran. U naletu ljubomore reći će vam stvari koje ne misli, ili će ono što misli izreći na tako oštar način da će vam se njegove reči poput bodeža zariti pravo u srce. Onog momenta kad shvati šta je uradio, beskrajno će vam se izvinjavati, ali od vas zavisi hoćete li preći preko njegovog besa i ljubomornih ispada. Biti sa Devicom je vrlo izazovno, ali ako volite izazove, biće vredan toga.

9. Jarac

Jarčevi su poznati kao perfekcioniste i od vas će očekivati isto takvo ophođenje prema njemu. Od vaše veze može imati nerealna očekivanja i želeti previše kontrole, ali njegove odluke o vašoj vezi nekad zaista mogu biti ono što je najbolje za vas.

8. Strelac

Muškarac u znaku Strelca često ima osećaj da vam ne može pružiti sve što vam je potrebno. On je veran i posvećen, ali ima svoje unutrašnje demone koji mogu prilično otežati odnos i brak sa njim.

7. Vodolija

Vodolije se često smatraju čudnim jer im je odlično i kada su potpuno sami. Njemu je njegov lični prostor neophodan i ponekad vas može posmatrati kao smetnju. Kada je sa vama, on zaista daje sve od sebe, ali je na vama da procenite da li je vredan truda.