in

SA NJIM NEMA ŠALE: OVAJ ZNAK JE LJUBOMORAN KAO PAS, ALI SVI LUDUJU ZA NJIM I SVE OPRAŠTAJU

Jarac Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod proseka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilnu vezu i skloni su da veruju, kao i Djevice, da se podrazumeva da je partner veran jer su i oni takvi. Vodolija Ovo je najmanje ljubomoran znak Zodijaka. Toliko retko ih uhvati ljubomora da partneri znaju da se […] More

Jarac

Malo ljubomore postoji, ali daleko ispod proseka. Pripadnici ovog znaka čvrsto stoje na zemlji, priželjkuju stabilnu vezu i skloni su da veruju, kao i Djevice, da se podrazumeva da je partner veran jer su i oni takvi.

Vodolija

Ovo je najmanje ljubomoran znak Zodijaka. Toliko retko ih uhvati ljubomora da partneri znaju da se zapitaju da li im je uopšte stalo do njih. Njima kao da je sve ravno. S druge strane, nesigurni su u sebe i znaju da odlutaju u vanbračne avanture.

Ribe

Pripadnici ovog znaka prilično su ljubomorni, više od Bika ili Vage, ali manje od Škorpije, Ovna, Raka i Lava. Skloni su dugim i stabilnim vezama i mrze kada im nešto poremeti tu koncepciju. Iskreni su, pa partneru svašta kažu tokom ljubomornih ispada.