in

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NIKAD NE POČINJI NEŠTO OZBILJNO

Rak Sve što želiš jeste malo mira, sigurnosti i podrške. Da li je to mnogo? Za Vodoliju svakako jer on voli zabavu i slobodu. Njegova emotivna odvojenost ti neće mnogo pomoći u trenucima u kojima ti je potrebna podrška i tada ćeš misliti da je jednostavno bolje da budeš sama. I bićeš u pravu jer […] More

Rak

Sve što želiš jeste malo mira, sigurnosti i podrške. Da li je to mnogo? Za Vodoliju svakako jer on voli zabavu i slobodu. Njegova emotivna odvojenost ti neće mnogo pomoći u trenucima u kojima ti je potrebna podrška i tada ćeš misliti da je jednostavno bolje da budeš sama. I bićeš u pravu jer je bolje biti singl Rak nego Rak u vezi sa Vodolijom.

Lav

Lavovi vole da se okruže zabavnim ljudima koji će im pomoći da budu još više u centru pažnje. Ako se smuvaš sa Škorpijom, vrlo brzo će te spustiti na zemlju i ugušiti svojom posesivnošću. One takođe mogu da budu veoma posesivne i ljubomorne i definitivno ti neće odgovarati da te svaki put kada se upustiš u malo flerta preseče njegov ljubomoran pogled.

Devica

Ako postoji jedna stvar koju ovaj znak prezire, to je jurnjava. A upravo to je nešto što Strelac obožava. Njegov opušten stav će te dovoditi do ludila i nikada nećeš znati kako zaista stoje stvari u vezi. Kao Devica znaš šta sve nije dobro za tebe, a Strelac je možda najgora stvar.