in

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NIKAD NE POČINJI NEŠTO OZBILJNO

Vaga Vage vole harmoniju, ali to ne znači da stvari uvek moraju da budu iste. Istina je da će te Devica potpuno ugušiti svojom potrebom da uvek bude u pravu, a sve ono zabavno i fabulozno u vezi sa tobom će vrlo brzo izbledeti. Škorpija Moramo da priznamo da između Ovna i Škorpije postoji određena […] More

Vaga

Vage vole harmoniju, ali to ne znači da stvari uvek moraju da budu iste. Istina je da će te Devica potpuno ugušiti svojom potrebom da uvek bude u pravu, a sve ono zabavno i fabulozno u vezi sa tobom će vrlo brzo izbledeti.

Škorpija

Moramo da priznamo da između Ovna i Škorpije postoji određena hemija – ona koja iz vas izvlači samo najgore. Kada ste zajedno fokusiraćete se samo na sopstvene potrebe i nećete mariti za potrebe partnera. Ovan želi da stvari uvek budu po njegovom, a Škorpiji to uopšte ne odgovara. Veza bez popuštanja samo će ti doneti frustraciju i bol.

Strelac

Bik i Strelac su dve potpune suprotnosti i nemaju gotovo ništa zajedno. Bik voli da igra bezbedno i u vezi bi se osećala gotovo ugušeno, a znaš da to ne možeš da podneseš. Ali to nije sve. Bikovi ne vole promene, a one su za tebe pokretačka energija.