in

SA OVIM HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA NIKAD NE POČINJI NEŠTO OZBILJNO

Jarac Na svu sreću, nisi u opasnosti da se smuvaš sa Lavom. Odmah ćeš shvatiti koliko ste drugačiji i da nema šanse da vaša veza uspe. Jarac je lojalan, kreativan i okrenut ciljevima, a Lav je isuviše okrenut sebi. Sa druge strane, sigurno nemate mnogo prijatelja Lavova, pa su šanse za bilo kakvu vezu sa […] More

Jarac

Na svu sreću, nisi u opasnosti da se smuvaš sa Lavom. Odmah ćeš shvatiti koliko ste drugačiji i da nema šanse da vaša veza uspe. Jarac je lojalan, kreativan i okrenut ciljevima, a Lav je isuviše okrenut sebi. Sa druge strane, sigurno nemate mnogo prijatelja Lavova, pa su šanse za bilo kakvu vezu sa njim time još manje.

Vodolija

Vodolija i Rak su toliko loši partneri da to treba spomenuti dva puta. Rak će za Vodoliju biti isuviše emotivan i sebičan, dok će te manjak podrške izluđivati.

Ribe

Iako su Vage veoma šarmantne, mogu ponekad da budu bezosećajne i neosetljive. Iako to neće misliti, desiće se da ti povredi osećanja. Mogu da ti nanesu bol i potom šarmom izvuku još jednu šansu samo da bi ponovo uradile isto. Raskidi između Riba i Vaga poznati su po tome što mogu da traju čitavu večnost.