in

SAVRŠENA LJUBAVNICA ZODIJAKA: SVAKI MUŠKARAC POLUDI KADA GA ONA DODIRNE

Bira odjeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli nositi stvari koje nitko drugi nema. Uspješno ‘isfurava’ najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira te savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U […] More

Bira odjeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli nositi stvari koje nitko drugi nema.

Uspješno ‘isfurava’ najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira te savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njenoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem te ‘statement’ ogrlica od svjetlucavih kamenčića.

Stil kupovine

Vidjeti Lavicu samu u kupovini rijedak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savjete već da joj komplimentiraju. U kabini zadovoljno će se ogledavati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njen izbor i izgled pljuštat će sa svih strana.

J. Lo., Charlize Theron i Jennifer Lawrence bombastične u zlatnoj i žutoj, omiljenim bojama Lavica

Stilska ikona

Žena Lav rođena je diva baš poput pjevačice i glumice Jennifer Lopez.

koja 24. srpnja slavi 46. rođendan. Ova bombastična Lavica je poput vina – što je starija to bolje izgleda. Gdje god se pojavi ‘ukrade show’, a njene odjevne kombinacije dugo se pamte (sjetimo se kultne zelene haljine s dekolteom

Crvenim tepisima često hoda u haljinama do poda ukrašenima dragim kamenjem, što je također tipično za Lavicu.

U dramatičnim kreacijama viđamo i druge slavne Lavice, glumice Charlize Theron i Jennifer Lawrence. Pripadnice znaka koje svojim stilom redovito privlače pažnju su i glumice Sandra Bullock, Halle Berry, Mila Kunis i Helen Mirren te najslavnija Lavica, Madonna.

Parfem Lavice mora biti jak, sladak i divan te sadržavati marelicu, ylang ylang i jasmin. Nepogrešiv izbor bit će parfem ‘Roberto Cavalli’, Versace ‘Yellow Diamond’ i Chanel ‘Coco Mademoiselle’.