in

ŠKORPIJA: SA KOJIM ZNAKOM HOROSKOPA ĆEŠ IMATI LJUBAV SVOG ŽIVOTA

ŠKORPIJA I VODOLIJA Ovo je neobična, retka i dragocena veza. Možemo reći, ako je žena Škorpija a muškarac Vodolija, da je on oduševljen i opijen njenom magičnom pojavom. Ona deluje na Vodolijine čulne centre. On u njoj vidi ženu s kojom može da deli svoje ljubavne maštarije. Muškarac Škorpija i žena Vodolija pored svog burnog […] More

ŠKORPIJA I VODOLIJA

Ovo je neobična, retka i dragocena veza. Možemo reći, ako je žena Škorpija a muškarac Vodolija, da je on oduševljen i opijen njenom magičnom pojavom. Ona deluje na Vodolijine čulne centre. On u njoj vidi ženu s kojom može da deli svoje ljubavne maštarije. Muškarac Škorpija i žena Vodolija pored svog burnog se*sa postaju i odlični prijatelji, cene se i poštuju, dopunjuju i nadahnjuju.

ŠKORPIJA I RIBE

Ovo je duhovna i telepatska veza. Ako je Riba iole stabilnijih osećanja, visokih moralnih standarda i razvijenog osećaja dužnosti, ovo može biti veza u kojoj se totalno spajaju dva voljena bića, koja dušom ulaze jedna u drugu.

ŠKORPIJA I OVAN

Ovaj spoj je idealan za Ovna borca. Stalni takmičarski duh, mnogo zajedničkog i puno zahteva mogu ohladiti Ovna, koji je otvoren i ume da prašta, ali ne i da zaboravlja prevare dok Škorpija čeka da se osveti za sva poniženja i kritike. Ovakav odnos je pun žestine i strasti, vatrenog se*sa.