in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & OVAN Ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova u velikom broju primera jasno ukazuje na veliku važnost prilagođavanja i razumnih kompromisa u cilju ostvarenja stabilnosti i bolje harmonije u ljubavi. Ova astro kombinacija sa sobom nosi nešto izraženiji rizik od težeg ostvarenja dovoljne međusobne uskladjenosti ili, pak, izraženiji rizik od ostavljanja pogrešnog utiska postojanja nekakve […] More

BIK & OVAN

Ovakva ljubavna kombinacija horoskopskih znakova u velikom broju primera jasno ukazuje na veliku važnost prilagođavanja i razumnih kompromisa u cilju ostvarenja stabilnosti i bolje harmonije u ljubavi. Ova astro kombinacija sa sobom nosi nešto izraženiji rizik od težeg ostvarenja dovoljne međusobne uskladjenosti ili, pak, izraženiji rizik od ostavljanja pogrešnog utiska postojanja nekakve značajnije neuskladjenosti po nekim bitnijim pitanjima – bilo da su, u zavisnosti od konkretnog primera, takve razlike samo prividne ili stvarne, uz postojanje obostrane spremnosti na razumna kompromisna rešenja često je u ljubavnoj vezi Ovna i Bika moguće ostvariti dobru stabilbnost

Postojanje bitnijih razlika kod ove kombinacije znakova ne mora biti često ali se lako može dešavati da usled neadekvatnog pristupa takve razlike budu teže premostive.Ukoliko kod ovakvog para postoje značajnije razlike u životnim stilovima, u shvatanju umetnosti, muzičkim ukusima, u životnim navikama, itd, od same spremnosti ljubavnog para na dovoljnu tolerantnost i na medjusobno prilagodjavanje umnogome zavisi i stabilnost ljubavne veze.

U ovakvoj kombinaciji horoskopskih znakova u ljubavi neretko postoji nešto izraženija opasnost od potiskivanja pozitivnih osećanja (ili od njihovog neadekvatnijeg ispoljavanja) što lako može dovesti i do ostavljanja pogrešnog utiska postojanja nekakve želje za emotivnim distanciranjem a ovo se lakše može dešavati Biku jer je za zemljane znake, kojima Bik pripada, često karakteristično i potiskivanje osećanja u nekim situacijama kada je očekivano da osećanja ipak budu dovoljno jasno ispoljena.

Uz prisutnu spremnost ljubavnog para na konstantno unapredjenje kvaliteta ljubavne veze ova kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi često može prevazići bitne ograničavajuće faktore ili faktore nestabilnosti i ostvariti dobar sklad u ljubavi.

Ukoliko smatrate da sadržaj objavljen na portalu Prava Žena krši vaše autorsko, lično ili drugo pravo ili interes, možete zahtijevati objavu odgovora ili ispravke. Slučaj će biti u najkraćem roku razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni ili ispravljeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Sve pritužbe kao i prigovore možete slati na e-mail adresu redakcija@prava.com Materijal poslat na ovu e-mail adresu će se smatrati pravovaljanim. Svi drugi oblici prigovora neće se smatrati relevantnim i portal Prava Žena nema obavezu postupiti po istim.