in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & VODOLIJA Kada je u pitanju slaganje horoskopskih znakova Bik i Vodolija u ljubavi može postojati izraženija opasnost od učestalijeg javljanja raznih nesuglasica, razmirica i svađa oko raznih sitnica ali i u vezi nekih korenitijih pitanja koja se tiču slaganja u ljubavi. Može biti naglašen turbulentniji i nestabilniji ljubavni odnos / ljubavna veza usled […] More

BIK & VODOLIJA

Kada je u pitanju slaganje horoskopskih znakova Bik i Vodolija u ljubavi može postojati izraženija opasnost od učestalijeg javljanja raznih nesuglasica, razmirica i svađa oko raznih sitnica ali i u vezi nekih korenitijih pitanja koja se tiču slaganja u ljubavi. Može biti naglašen turbulentniji i nestabilniji ljubavni odnos / ljubavna veza usled postojanja nekih ključnih razlika kod ovog ljubavnog para. Do javljanja problema u slaganju može češće dolaziti iz razloga što Vodolija ne može da uvek u potpunosti ispuni sva očekivanja koja Bik ima u ljubavi.

Naime, Biku mogu češće nedostajati sbakodnevni sitni znaci pažnje u njihovom ljubavnom odnosu tako da se češće može osećati usamljeno i zapostavljeno u takvoj ljubavnoj vezi jer se Vodolija najčešće ne snalazi najbolje kada je u pitanju ispoljavanje nežnosti i pozitivnih osećanja. Iz tog razloga Vodolija može često na Bika ostavljati i utisak postojanja želje za emotivnim distanciranjem tj udaljavanjem u ljubavnom odnosu tj u ljubavnoj vezi. Ovaj ljubavni par ubrojnim situacijama može delovati kruto i neskladno. Naročito krupne probleme u takvoj ljubavnoj vezi mogu olakšati nepovoljni aspekti u njihovim ličnim horoskopima tako da može lakše dolaziti i do prekida ljubavne veze i rastajanja.

Disharmonični aspekti koji su prisutni u ličnim horoskopima ovog ljubavnog para, a koji su relevantni za njihovo slaganje u ljubavi, neretko ukazuju na izraženiju opasnost od javljanja veće ljubomore kod Bika usled snažnije želje Vodolije za ostvarenjem veće nezavisnosti i slobode u ljubavnom odnosu pa može dolaziti i do prelaženja određenih granica, naročito kada se kod Bika prag tolerancije smanjuje i kada lakše dolazi do rasplamsavanja nesporazuma i do njihovog prerastanje u veće probleme.

Međutim, prepreke koje postoje kod ljubavne kombinacije Bik i Vodolija se mogu vremenom postepeno vrlo uspešno prevazići uz postojanje jakih pozitivnih planetarnih veza u njihovim ličnim horoskopima kao i uz pravilan pristup i uz adekvatnu komunikaciju. Harmonični aspekti mogu umnogome potpomoći da se prvobitne razlike u slaganju nivelišu i da se uspostavi ravnoteža u ovom ljubavnom odnosu tj u ljubavnoj vezi Bik i Vodolija.