in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & BLIZANCI Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi može ljubavnom paru doneti lakše javljanje tenzija, nesuglasica ili nesklada. Takođe, postojanje veće neodgovornosti može u ogromnoj meri ugroziti poverenje.Prilikom javljanja tenzija u međusobnoj komunikaciji postoji izraženija opasnost od dodatnog produbljivanja nerazumevanja. Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi i opasnost od lakšeg javljanja ljubomore pa se veći […] More

BIK & BLIZANCI

Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi može ljubavnom paru doneti lakše javljanje tenzija, nesuglasica ili nesklada. Takođe, postojanje veće neodgovornosti može u ogromnoj meri ugroziti poverenje.Prilikom javljanja tenzija u međusobnoj komunikaciji postoji izraženija opasnost od dodatnog produbljivanja nerazumevanja. Ovakva ljubavna astro kombinacija donosi i opasnost od lakšeg javljanja ljubomore pa se veći nesporazumi lako mogu javljati.upravo u situacijama koje podstiču ljubomoru.

Ovakav ljubavni astro spoj ljubavnom paru može doneti brojne situacije koje zahtevaju veće strpljenje ili jasniju spremnost na razumne kompromise.

Ukoliko u ljubavnoj vezi Bik-Blizanci nema dovoljno međusobne tolerancije, obostrane volje za ostvarenjem dobrog međusobnog razumevanja i spremnosti na dovoljno realno sagledavanje situacije ovakva ljubavna veza veoma lako može doživeti neuspeh.

Ukoliko, međutim, ljubavni par na pravi način ume da uskladi svoje razlike, ukoliko postoji spremnost da se dovoljno realno sagledaju razne životne situacije i ukoliko postoji dovoljno međusobnog poštovanja ovakva ljubavna veza može imati šanse za uspeh.

Pouzdani i odgovorni Bik koji je zemljani i fiksni znak, u ljubavi preferira ljubavne veze na duge staze i nastoji na ostvarenju čvrste emotivne stabilnosti. Želi ostvariti vezu koja je trajnije prirode. Obično se ne zaljubljuje na prvi pogled već želi najpre da dobro upozna drugu stranu gledajući da li osoba za ljubav poseduje i neku unutrašnju lepotu i harizmu. Ne voli nikuda da žuri već radije nastoji da u ljubavnu vezu uđe postepeno i natenane, prethodno dobro upoznavši osobine i narav osobe za koju se interesuje u ljubavnom smislu.

Lepršavi i vetropirasti znak Blizanci koji je vazdušni i promenljivi znak, šarmantno je, pričljivo i druželjubivo biće koje u ljubavi često žudi za novim ljubavnim uzbuđenjima, voli da flertuje direktnije i nema baš puno vremena za gubljenje. Može se reći da je po tom pitanju avanturističke prirode. Kraj sebe želi nekoga ko je dovoljno interesantan i duhovit, sa kim može ostvariti zanimljivu komunikaciju i ko će moći da deluje mentalno podsticajno u ljubavnoj vezi.

Znak Blizanci u ljubavnoj vezi sa Bikom može povremeno imati osećaj zasićenosti, jer može imati drugačije potrebe i očekivanja nego što to Bik može u ljubavi pružiti. Naime, može poželeti da Bik bude energičniji, duhovitiji i zanimljiviji u komunikaciji. Istovremeno Bik može imati osećaj snažnije nesigurnosti i neizvesnosti jer mu u takvoj vezi može nedostajati veća privrženost, nežnost, odanost kao i čvršća emotivna sigurnost.

Biku, koji je pod uticajem Venere (svog vladara), je za uspostavljanje ljubavnog kontakta svakako bitna i privučenost fizičkim izgledom ali to nije presudan faktor. Ipak će prednost dati pre osobi koja zrači nekom posebnom harizmom i koja poseduje tzv. “unutrašnju lepotu” nego osobi koja samo i jedino poseduje dopadljivu spoljašnjost i privlačan fizički izgled i koju samo krasi tzv. “površna lepota”. Bik će dakle, želeti da ima dovoljno vremena kako bi upoznao Blizance jer obično nije sklon ljubavnim avanturama i brzom ulasku u ljubavnu vezu. Zato se kod mnogih ljubavnih parova gde je u pitanju ovakva kombinacija znakova lako dešava da Bikovi čak ni ne uspeju da dobro upoznaju Blizance jer ovi umeju da pobegnu i pre vremena zbog svoje nestalne prirode i sklonosti ka brzom menjanju svog raspoloženja i svojih želja i planova.

Biku je pod uticajem Venere u ljubavnom odnosu potrebno dosta nežnosti i topline dok mu znak Blizanci pre može pružiti nezaboravnu zabavu i duhovite razgovore. Blizanci previše pričaju za Bikov ukus. Osim toga, Biku je u ljubavi ipak potrebnije nežno biće i neko ko je više porodičan i s većom odlučnošću i spremnošću na bračno obavezivanje.

S druge strane, Blizancima (kojim upravlja Merkur) kod započinjanja ljubavnog kontakta je vrlo važan prvi utisak koji neko ostavlja te je potrebno da neko Blizance odmah u startu u dovoljnoj meri zainteresuje u intelektualnom smislu kako bi ljubavna priča krenula da se razvija u željenom pravcu. U mnogim situacijama znak Blizanci može imati utisak da je Bik dosadan, da nije u dovoljnoj meri zabavan i zanimljiv u komunikaciji i da još na samom početku ljubavne veze ima suviše ozbiljne namere odnosno da prebrzo pomišlja na trajno obavezivanje u ljubavi.

Još za kraj, Bik koji je negativan (Jin) znak, poseduje subjektivniji pogled na stvari kako u ljubavi tako i na drugim životnim poljima dok suprotno njemu, znak Blizanci kao pozitivan (Jang) znak češće nastoji da ima objektivan pogled na život.