in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & DEVICA Ljubavna kombinacija Bik i Devica nagoveštava snažan potencijal za ostvarenje veoma čvrste međusobne povezanosti koja može biti zasnovana na dubljem međusobnom razumevanju ukoliko ljubavni par ima dovoljno strpljenja i dovoljno tolerancije, naročito u fazi upoznavanja. To može biti od velikog značaja za uspešnost ljubavne veze iz razloga što i pored postojanja nezanemarljivih […] More

BIK & DEVICA

Ljubavna kombinacija Bik i Devica nagoveštava snažan potencijal za ostvarenje veoma čvrste međusobne povezanosti koja može biti zasnovana na dubljem međusobnom razumevanju ukoliko ljubavni par ima dovoljno strpljenja i dovoljno tolerancije, naročito u fazi upoznavanja. To može biti od velikog značaja za uspešnost ljubavne veze iz razloga što i pored postojanja nezanemarljivih predispozicija za ostvarenje dobrog sklada u ljubavnom odnosu, takođe, može biti naglašena i opasnost od ostavljanja lošeg utiska usled mogućeg neadekvatnog prezentovanja svih kvaliteta koje ove osobe poseduju.

Usled neadekvatnog predstavljanja sebe kod ovog ljubavnog para se može češće javljati snažnija emotivna distanciranost kao i češće emotivno zahlađenje u ljubavnom odnosu. Potrebno je da ljubavni par nastoji da što ranije pronađe adekvatan način za poboljšanje međusobne komunikacije kako ne bi došlo do ostavljanja pogrešnog utiska i kako bi uspeli da ostvare svoj puni potencijal.

Astro kombinacija Bik i Devica u ljubavi nagoveštava i da ovaj ljubavni par može imati slične poglede po pitanju interesnih sfera vezanih za finansije i uopšte za praktičnu stranu života. Međutim, do eventualnih neslaganja u toj sferi života može ponekad dolaziti iz razloga što Devica može očekivati veću efikasnost i žustriju akciju od Bika koji nasuprot tome može biti sporiji u ostvarenju takvih zajedničkih planova.

Ova ljubavna kombinacija horoskopskih znakova takođe ukazuje i na to da neretko Bik može delovati umirujuće na Devicu u situacijama kada je kod device izraženo promenljivije ili nervoznije ponašanje dok Devica na Bika može delovati stimulativno i podsticati Bika u ostvarenju životnih uspeha.