in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA BIKA SA SVIM ZNAKOVIMA

BIK & STRELAC Kod ljubavne kombinacije Bik i Strelac može češće dolaziti do javljanja raznih neslaganja usled različitosti priroda ovih dvaju znakova. Naime, jedna od ključnih stvari koja može umnogome doprinositi javljanju nerazumevanja i češćih nesuglasica u ovakvoj ljubavnoj vezi je često uočljiva razlika u shvatanju ljubavi ali i drugih stvari u životu. Kod horoskopskog […] More

BIK & STRELAC

Kod ljubavne kombinacije Bik i Strelac može češće dolaziti do javljanja raznih neslaganja usled različitosti priroda ovih dvaju znakova. Naime, jedna od ključnih stvari koja može umnogome doprinositi javljanju nerazumevanja i češćih nesuglasica u ovakvoj ljubavnoj vezi je često uočljiva razlika u shvatanju ljubavi ali i drugih stvari u životu. Kod horoskopskog znaka Strelca može biti snažno naglašena težnja za avanturama, konstantnim uzbuđenjima i podsticajima tako da Strelac neretko posle izvesnog vremena može osećati neku vrstu emotivne praznine usled nekih neispunjenih očekivanja jer Bik neće baš uvek osećati potrebu da osmišljava načine za osvežavanje ljubavnog odnosa i može smatrati nepotrebnim i suvišnim da stalno misli na priređivanje nekih spektakularnih prijatnih iznenađenja za Strelca.

Osim toga Strelac može često osećati i da nema dovoljno slobode u ljubavnoj vezi sa Bikom. Nasuprot Strelcu, Biku u ovakvoj ljubavnoj vezi može češće nedostajati veća privženost i nežnost od Strelca što može doprinositi lakšem javljanju češćeg emotivnog zahlađenja njihovnog ljubavnog odnosa odnosno ljubavne veze.

Bez obzira na ovakvu polaznu osnovu slaganja, ljubavna kombinacija Strelac Bik može ipak imati snažan potencijal za uspeh u ljubavi ukoliko su im u ličnim horoskopima Venera i Mars međusobno harmonično pozicionirani i dobro aspektovani.

Generalno, za ovaj ljubavni par se može reći da poseduje potencijal za ostvarenje dobrog međusobnog slaganja na telesnom tj čulnom nivou dok je za ostvarenje dobre kompatibilnosti i na dubljem emotivnom nivou potrebno više strpljenja, razumevanja i više uloženog truda i vremena. Što se tiče organizacije nekih zajedničkih aktivnosti i ispunjavanja nekih zajedničkih obaveza lako može dolaziti do javljanja češćih neslaganja usled različitih očekivanja po pitanju brzine i načina realizacije zajedničkih planova.