in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA OVNA SA SVIM ZNAKOVIMA

OVAN & RIBE Ljubavna kombinacija Ovan i Ribe se generalno smatra manje kompatibilnom iz razloga što Ribe mogu na početku ljubavne veze stvoriti utisak kako ne mogu da u potpunosti osvoje Ovnovu naklonost i privrženost jer Ovnovi često ne mogu biti u stanju da na početku ljubavne veze pruže onoliku količinu nežnosti koliko to Ribe […] More

OVAN & RIBE

Ljubavna kombinacija Ovan i Ribe se generalno smatra manje kompatibilnom iz razloga što Ribe mogu na početku ljubavne veze stvoriti utisak kako ne mogu da u potpunosti osvoje Ovnovu naklonost i privrženost jer Ovnovi često ne mogu biti u stanju da na početku ljubavne veze pruže onoliku količinu nežnosti koliko to Ribe očekuju. Iz tog razloga kod Riba može češće dolaziti do stvaranja pogrešnog utiska postojanja želje za Ovnovim distanciranjem i ukoliko kod Riba ne postoji dovoljno strpljenja i razumevanja lako može doći i do krupnijih neslaganja.

Ukoliko, pak, ovaj ljubavni par pronađe adekvatan način za bolje usklađivanje svojih međusobnih želja i potreba, postoje naglašene mogućnosti za ostvarenje vrlo zadovoljavajuće harmonie u ljubavnom odnosu.

Kod ovakve kombinacije horoskopskih znakova u ljubavi može češće dolaziti do svađa i razmirica i onda kada Ribe osećaju da im Ovnovi ne posvećuju dovoljno pažnje jer u tom pogledu Ribe ponekad mogu biti i prezahtevne i lako se može stvoriti utisak nepostojanja dovoljnog razumevanja s Ovnove strane.

S druge strane Ovnu u takvoj ljubavnoj vezi povremeno može snažnije nedostajati veća strastvenost i dinamika tako da češće može ispoljavati svoje nezadovoljstvo kroz svoje ponašanje i komunikaciju.