in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA OVNA SA SVIM ZNAKOVIMA

OVAN & BLIZANCI Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi često u sebi nosi potencijal za ostvarenje veoma dinamične ljubavne veze. Može biti izraženija snažnija potreba za isticanjem individualnosti u ljubavnoj vezi tako da uz dovoljno medjusobnog razumevanja ovo može predstavljati i dodatni faktor koji bi mogao pojačati međusobnu privlačnost i neretko uticati na učvršćenje ljubavne […] More

OVAN & BLIZANCI

Ovakva kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi često u sebi nosi potencijal za ostvarenje veoma dinamične ljubavne veze. Može biti izraženija snažnija potreba za isticanjem individualnosti u ljubavnoj vezi tako da uz dovoljno medjusobnog razumevanja ovo može predstavljati i dodatni faktor koji bi mogao pojačati međusobnu privlačnost i neretko uticati na učvršćenje ljubavne veze. Iako individualnost u ljubavnoj vezi Ovan – Blizanci može biti snažnije ispoljavana ljubavni par sa ovakvom kombinacijom horoskopskih znakova u velikom broju primera nastoji na dobroj usklađenosti i često vremenom može pronalaziti brojna nova zajednička interesovanja od kojih bi mnoga na neki način mogla i dodatno učvrstiti ljubavnu vezu.

U ovakvoj astro kombinaciji znakova često je moguće postavljanje brojnih bitnih zajedničkih ciljeva a ljubavni par svojim zajedničkim zalaganjima i nastojanjima da ostvari takve životne ciljeve može i dodatno učvrstiti svoju ljubavnu vezu. Često ovakva astro kombinacija donosi ljubavnim parovima i nadahnuće za organizovaniji, posvećeniji ili uporniji pristup u ostvarenju ciljeva.

Održavanje dobre komunikacije je jako bitno u ovakvoj ljubavnoj vezi tako da ukoliko ljubavni par ipak dopusti da se češće javljaju nesporazumi u međusbnoj komunikaciji to lako može dovesti do rasplamsavanja u brojne veće nesporazume i olakšati javljanje značajnijih neslaganja i dugotrajnijih problema u ljubavi. Ova kombinacija horoskopskih znakova u ljubavi donosi i nešto izraženiju opasnost od dominantnijeg ponašanja ili od ostavljanja utiska postojanja želje za preteranom dominacijom.