in

SLAGANJE HOROSKOPSKIH ZNAKOVA U LJUBAVI: KOMBINACIJA OVNA SA SVIM ZNAKOVIMA

OVAN & LAV Lav i Ovan je kombinacija horoskopskih znakova koja u ljubavi često može rezultirati ljubavnom vezom punom snažnih ljubavnih osećanja, nežnosti i ljubavne strasti. Ukoliko u ovakvoj ljubavnoj vezi ljubavni par uspe da svoje energije dobro uskladi i ukoliko postoji dovoljno spremnosti za adekvatnim i jasnim iskazivanjem osećanja, želja i potreba, ovakva ljubavna […] More

OVAN & LAV

Lav i Ovan je kombinacija horoskopskih znakova koja u ljubavi često može rezultirati ljubavnom vezom punom snažnih ljubavnih osećanja, nežnosti i ljubavne strasti. Ukoliko u ovakvoj ljubavnoj vezi ljubavni par uspe da svoje energije dobro uskladi i ukoliko postoji dovoljno spremnosti za adekvatnim i jasnim iskazivanjem osećanja, želja i potreba, ovakva ljubavna veza se vremenom može lakše dodatno učvršćivati. Ukoliko ljubavni par dozvoli značajniju neusklađenost lakše će se javiti nestabilnost, nesigurnost, nerazumevanje i problemi u međusobnom slaganju.

I Ovan i Lav su horoskopski znaci kod kojih može biti češće izraženija težnja ka ostvarenju dovoljne nezavisnosti pa i izraženije dominacije u ljubavnoj vezi tako da je kod ovakve kombinacije znakova u ljubavi naročito potrebno da ljubavni par bude dovoljno spreman da prepozna moguće probleme koji bi nastali usled takvog ponašanja i da na adekvatan način nastoji na dovoljnoj toleranciji i boljem međusobnom usklađivanju.

U ovakvoj kombinaciji horoskopskih znakova veoma je bitno postojanje dvoljne samokontrole, naročito prilikom javljanja nesorazuma jer se u suprotnom lako može dešavati i da neki nesporazumi, čiji nastanak niko nije želeo, izgledaju kao nečija loša namera što dodatno može komplikovati situaciju i narušiti stabilnost ljubavne veze.

Održavanje dobre komunikacije u ljubavi je bitno kod svih kombinacija horoskopskih znakova dok kod ljubavne kombinacije Ovan i Lav održavanje dobre međusobne komunikacije često može biti od presudnog značaja za stabilnost i sudbinu ljubavne veze. Kada je komunikacija narušena i loša, u ovakvoj ljubavnoj kombinaciji može biti i znatno teže popraviti je i vratiti je na prethodni nivo prvenstveno zbog tvrdoglavosti, ponosa i prkosa koji mogu biti izraženiji kod ovih horoskopskih znakova.