in

ŠTA BI VAŠ ZNAK PROMIJENIO KAD BI MOGAO VRATITI VRIJEME?

Svako se nađe u situaciji da žali zbog nekih stvari koje je nekad činio ili nije činio. Šta je to što bi vaš znak promijenio da može zavrtjeti vremenski stroj unazad? To je možda i mali mig što može učiniti sad da bi kasnije manje žalio zbog svojih (ne)djela… OVAN Kad bi mogao vratiti vrijeme, […] More

Svako se nađe u situaciji da žali zbog nekih stvari koje je nekad činio ili nije činio. Šta je to što bi vaš znak promijenio da može zavrtjeti vremenski stroj unazad? To je možda i mali mig što može učiniti sad da bi kasnije manje žalio zbog svojih (ne)djela…

OVAN

Kad bi mogao vratiti vrijeme, impulzivni Ovan vratio bi svoju ljubav iz mladosti, popravio bi svoje pogreške i korigirao mane, više vremena bi posvetio bližnjima i djeci. Na poslovnom području radio bi samo ono što ga istinski ispunjava i veseli. Nikome ne bi polagao račune za svoja djela. S veseljem bi si priuštio rizičan adrenalinski podvig.

BIK

Kad bi osjećajni Bik vremenskim strojem otputovao u prošlost, vratio bi se u doba kad je puno privređivao i živio u obilju na svim razinama. Ako bi nešto popravljao, bio bi prema voljenoj osobi manje posesivan i zahtjevan te više prilagodljiv. Već od mladosti bi se usmjerio na posao i postavio bi si visoke ciljeve. Pobrinuo bi se da ovisi samo o sebi.

BLIZANCI

Kad bi snalažljivi Blizanci podešavali svoje životno računalo, instalirali bi na njega neke nove aplikacije i programe. Kao prvo, drukčije bi prihvaćali ljubav i partnerstvo, u odnose bi uložili više energije i vremena. Pravovremeno bi se zaustavili kad bi shvatili da netko nije dobar izbor za odvesti pred oltar i time bi spriječili više razvoda. Pokušali bi razumijevati život dublje i imati više razumijevanja za bližnje.