in

ŠTA KAŽE HOROSKOP: EVO KOJE TALENTE POSJEDUJEŠ TI

RAK Talentovani ste za pisanje, kuvanje, baštovanstvo i uređenje doma. Onaj ko želi da sredi svoj stan ili kuću, treba svakako da pozove vaš znak u pomoć jer ste maštoviti i vrlo kreativni. Među vama ima i sjajnih slikara i pevača, ali i patriotski nastrojenih političara i uspešnih biznismena, naročito u oblasti ugostiteljstva. Vaša saosećajna […] More

RAK

Talentovani ste za pisanje, kuvanje, baštovanstvo i uređenje doma. Onaj ko želi da sredi svoj stan ili kuću, treba svakako da pozove vaš znak u pomoć jer ste maštoviti i vrlo kreativni. Među vama ima i sjajnih slikara i pevača, ali i patriotski nastrojenih političara i uspešnih biznismena, naročito u oblasti ugostiteljstva.

Vaša saosećajna priroda dolazi do izražaja u zanimanjima u kojima treba podučavati ili brinuti o drugima, na primer, lekar, negovateljica, bolničarka, profesor.

LAV

Vaše liderske i organizacione sposobnosti odmah upadaju u oči bilo da ste političar, kompozitor ili vlasnik kockarnice. Volite da zablistate kao vaš vladalac Sunce i dominirate bilo da ste sportista, vlasnik teretane, menadžer ili vlasnik obdaništa.

Privlače vas svetlosti pozornice, umete da ubedite koga kog hoćete u šta god želite, rođeni ste glumac, reditelj, pevač, plesač ili modni kreator. Posedujete urođeni smisao za estetiku pa ste odlični i kao unutrašnji dizajner.

DEVICA

Vaš urođeni perfekcionizam, osećaj za prostor, smisao za detalje i želja za znanjem, čine vas sjanim inženjerima, dizajnerima, arhitektama, zanatlijama, privatnim preduzetnicima, naročito u uslužnim delatnostima i poslovima u vezi sa kućnim ljubimcima.

Vama vlada Merkur, simbol logike, informacija i komunikacija, pa ste rođeni ekonomista, lektor, pisac, novinar i prevodilac. Imate dara za podučavanje i umete da slušate pa ste odličan psiholog i socijalni radnik.