in

ŠTA TE PRIVLAČI PO HOROSKOPU: OVNA DOKAZIVANJE, BIKA KEŠ A OVAJ ZNAK VOLI DA GA HVALITE

RAK Jake emocije i sigurnost koju u vašim očima najčešće predstavljaju dom i porodica uvek vas privlače. Vašu pažnju najviše može da privuče onaj ko vam pomogne da se u njegovom domu osećate kao kod svoje kuće ili da pronađete svoje ‘gnezdo’. Put do vašeg srca vodi i preko stomaka, pa će vas oduševiti osoba […] More

RAK

Jake emocije i sigurnost koju u vašim očima najčešće predstavljaju dom i porodica uvek vas privlače. Vašu pažnju najviše može da privuče onaj ko vam pomogne da se u njegovom domu osećate kao kod svoje kuće ili da pronađete svoje ‘gnezdo’.

Put do vašeg srca vodi i preko stomaka, pa će vas oduševiti osoba koja ume da vas obraduje i dobrom klopom, ali i lepim rečima. Vama takođe predstavlja zadovoljstvo da nekoga oduševite svojim specijalitetima, a prijaju vam i pohvale za uloženi trud.

LAV

Ključ uspeha za privlačenje pripadnika vašeg znaka leži u pohvalama. Malo je toga što vama može više prijati od lepih reči i laskanja. Uživate u prijatnom društvu i svim životnim zadovoljstvima, ali s vama ne bi trebalo ništa planirati, ukoliko ste loše raspoloženi.

Onaj ko uspe da vas oraspoloži može biti siguran da ćete mu kao mala maca jesti iz ruke. Privlači vas sve što ima veze sa mladima, sportom i umetnošću, pa ćete uvek imati reči hvale za nečiju kreativnost, mladalački duh ili maštovitost.

DEVICA

Prija vam kada neko pohvali vaš rad ili nešto što ste napravili svojim rukama, bilo da se radi o ukusnoj hrani , pedantno sašivenoj haljini ili finansijskom izveštaju. Uživate kada možete da priskočite u pomoć drugima, ali i oni isto tako moraju biti voljni da prihvate vaše savete, kao i vaše kritike.

Cenite urednost, tačnost, čistoću i vrednoću. Nije vam jasno kako neko može da živi ne dajući sve od sebe, mada od drugih i ne očekujete više od onoga što su oni objektivno u stanju da vam pruže.