in

ŠTA TE PRIVLAČI PO HOROSKOPU: OVNA DOKAZIVANJE, BIKA KEŠ A OVAJ ZNAK VOLI DA GA HVALITE

JARAC Privlači vas društvo onih koji umeju da prepoznaju i da pokažu razumevanje za vaše negativne faze i često promene vašeg raspoloženja, kao i onih koji su uvek spremni da vas ohrabre i motivišu kada ‘potonete’. Međutim, prija vam i pažnja osoba koje će vam rado ukazati poštovanje zbog vašeg profesionalnog uspeha. Iako se isključivo […] More

JARAC

Privlači vas društvo onih koji umeju da prepoznaju i da pokažu razumevanje za vaše negativne faze i često promene vašeg raspoloženja, kao i onih koji su uvek spremni da vas ohrabre i motivišu kada ‘potonete’. Međutim, prija vam i pažnja osoba koje će vam rado ukazati poštovanje zbog vašeg profesionalnog uspeha.

Iako se isključivo sopstvenim trudom penjete ka vrhu, uvek vam znači podrška bilo da je reč o nekom savetu u pravom trenutku ili poznanstvu sa osobom koja može biti značajna za vašu karijeru.

VODOLIJA

Uvek vam prija društvo onih koji imaju hrabrosti da budu ono što jesu bez obzira na to što okolina misli. Osobe koje umeju da podignu svoj glas više vam se dopadaju od onih običnih, dosadno predvidivih, barem prema vašim merilima.

Originalan način razmišljanja, baš kao i ljudi kojima ne predstavlja problem da tolerišu vaše nepredvidljivo ponašanje, a imaju razumevanja za vašu sklonost ka riziku, takođe privlače vašu pažnju. Iako volite društvo, prija vam i da se osamite kako biste napunili baterije.

RIBE

Volite muziku, ples, slikarstvo i druge kreativne načine izražavanja, pa će onaj ko to isto voli odmah privući vašu pažnju. Iako to otvoreno ne pokazujete, prija vam kada vaši prijatelji ili osobe koje volite primete ili pohvale bilo koji vaš talenat.

Onaj ko ume da shvati da dobar deo života provodite u snovima i maštanju, može da vas usreći, a ukoliko želi da stekne vašu naklonost ne sme da vas prekida u vašem sanjarenju niti da vas šokira hladnokrvno iznetim činjenicama iz stvarnog života.