in

ŠTA TO ON VOLI: OVO SU NJEGOVE NAVIKE U KREVETU PREMA HOROSKOPU

Rakovi su poput najveće ptice grabljivice koja svoj plijen proždere ili se obavije čvrsto oko njega. U tim trenucima nježnosti privijaju se uz partnera, obasipajući ga nježnostima i pažnjom koja čak može predstavljati teret. Lavovi vole u svemu dominirati. Stalna pitanja jesu li dobro, analiza odnosa i vesela nadmoć mogu opteretiti ovaj odnos, ali im […] More

Rakovi

su poput najveće ptice grabljivice koja svoj plijen proždere ili se obavije čvrsto oko njega. U tim trenucima nježnosti privijaju se uz partnera, obasipajući ga nježnostima i pažnjom koja čak može predstavljati teret.

Lavovi

vole u svemu dominirati. Stalna pitanja jesu li dobro, analiza odnosa i vesela nadmoć mogu opteretiti ovaj odnos, ali im nitko ne može predbaciti da su površni ili grubi. Vole intenzivne odnose, uzdahe i smatraju da nijeme partnerice ugrožavaju njegovu taštinu ili ego. Uljuljkavaju partnerice i nikada ne zaspu prvi.

Djevice

obožavaju čistoću, pa se nakon intimnog odnosa odmah dižu i odlaze u kupaonicu pod tuš. Nakon akcije čišćenja, atmosfera je prilično prizemljena. Povratak u krevet nije nimalo romantičan, ali je kao partner Djevica pouzdana i sigurna.