in

ŠTA TO ON VOLI: OVO SU NJEGOVE NAVIKE U KREVETU PREMA HOROSKOPU

Vaga je šarmantna i najviše od svega uzbuđuje ju početak intimnog odnosa. Vole se hihotati, valjati, pričati, vrckavo zavoditi partnera i na taj način ga uvlačiti u sve dublji i dublji odnos. Nakon zadovoljstva traži nirvanu – mir i spokoj i rado zaspu u naručju svoje partnerice. Škorpion je posesivan, intenzivan i se*sualan. Tek se […] More

Vaga

je šarmantna i najviše od svega uzbuđuje ju početak intimnog odnosa. Vole se hihotati, valjati, pričati, vrckavo zavoditi partnera i na taj način ga uvlačiti u sve dublji i dublji odnos. Nakon zadovoljstva traži nirvanu – mir i spokoj i rado zaspu u naručju svoje partnerice.

Škorpion

je posesivan, intenzivan i se*sualan. Tek se u odnosu oslobađa svih mogućih ograda, tako da vas može iznenaditi i određenim komentarima. U oluji strasti može započeti sasvim običnu priču o kupnji ili preinaki kuće. Zanimljivi partneri koji nakon odnosa rješavaju i sve svoje probleme.

Strijelac

je uglađen i voli voditi ljubav. Nikoga ne opterećuje i izuzetno je zabavan. Voli pričati, ali ne voli da ga se opterećuje velikim brojem podataka ili da partner postane previše posesivan. Nakon odnosa ustaje iz kreveta i lagano kupi svoju robu, napuštajući vas. On voli spavati sam ili na svom dijelu kreveta.