in

ŠTA TO ON VOLI: OVO SU NJEGOVE NAVIKE U KREVETU PREMA HOROSKOPU

Jarac je, začudo, veliki romantik. Teško se predaje se*sualnom doživljaju, ali nakon zadovoljstva želi shvatiti što se sve to s njima dogodilo. Zavaljen u svoje misli, voli osjetiti partnericu pored sebe, ali nije sposoban za neke aktivnosti. Vodolije su originalne i neumorne. Obožavaju raznolikost i raznovrsnost i ovog muškarca nikada ne možete optužiti za dosadu […] More

Jarac

je, začudo, veliki romantik. Teško se predaje se*sualnom doživljaju, ali nakon zadovoljstva želi shvatiti što se sve to s njima dogodilo. Zavaljen u svoje misli, voli osjetiti partnericu pored sebe, ali nije sposoban za neke aktivnosti.

Vodolije

su originalne i neumorne. Obožavaju raznolikost i raznovrsnost i ovog muškarca nikada ne možete optužiti za dosadu ili melanholiju. U svom ponašanju znaju čak i pretjerati, pa im partneri znaju iskati malo svježeg zraka i kratku pauzu.

Ribe

intenzivno doživljaju svaki intimni kontakt. Odmah nakon odnosa pale cigaretu ili se prihvaćaju čaše dobrog vina. Nikad neće zaspati jer je ono ‘poslije’ za njega vrhunac doživljaja.