in

ŠTA ĆE TVOJA DJECA MISLITI O TEBI: HOROSKOP OTKRIVA KAKVA ĆEŠ BITI MAJKA

Hoćeš li stalno kvocati ili biti slobodoumna mama? Sve to, i mnogo više, zapisano je u zvijezdama. Bez obzira jesi li već majka ili nisi, zgodno je zaviriti u zvijezde i vidjeti što je tamo zapisano na temu majčinstva. Naravno da svaka od nas ima drugačije želje i poglede na odgoj djeteta, ali neke stvari […] More

Hoćeš li stalno kvocati ili biti slobodoumna mama?

Sve to, i mnogo više, zapisano je u zvijezdama. Bez obzira jesi li već majka ili nisi, zgodno je zaviriti u zvijezde i vidjeti što je tamo zapisano na temu majčinstva. Naravno da svaka od nas ima drugačije želje i poglede na odgoj djeteta, ali neke stvari su nam – kako kažu astrolozi – predodređene rođenjem, pa možemo pretpostaviti kakve ćemo biti majke…

Jarac

Ti ćeš biti jako strpljiva majka. Od tebe će djeca naučiti kako praktično svladati sve izazove te se stoga neće bojati raznih životnih prepreka. Doduše, možeš biti i jako tvrdoglava, što te u mnogim situacijama čini strogom majkom.

Vodenjak

S tvojom kreativnom crtom postat ćeš prava praktična i spretna „uradi sam“ mama. Tvoja će djeca uživati u pjevanju s tobom, crtanju i čitanju. Moraš malo pripaziti na svoju naglost i nepredvidljivost – ako ćeš često mijenjati mišljenje, izgubit ćeš vjerodostojnost.

Ribe

Vrlo si senzibilna osoba pa i često sklona svađi. Zbog toga također naginješ tome da je tvoja uvijek zadnja i da ćeš pred djecom uvijek morati biti u pravu. S druge strane, djeca će znati da uvijek mogu doći k tebi – jer kod tebe se osjećaju doista kod kuće.

Ovan

Ti si sportski tip koji voli prirodu pa ćeš puno vremena s djecom provoditi na otvorenom. Od tebe će djeca naučiti sve o ljepoti kretanja – sigurno neće biti lijeni i tromi.

Bik

Ti ćeš svojoj djeci uvijek biti najbolja! Od modernih kolica, do lude odjeće pa sve do skupog školovanja – rado ćeš potrošiti novac na kvalitetu. Pošto voliš uživati u životu, dobroti djece ti je jako bitna. Zbog toga ćeš ih rado često razmaziti finim jelom ili slasticama.

Blizanci

Ti si komunikativna osoba – i to ćeš proslijediti svojoj djeci. Od tebe će naučiti da ne budu sramežljivi, nego otvoreni prema drugima. Tvoja djeca moći će ti uvijek doći sa svojim problemima, jer ćeš uvijek imati dobar savjet u rukavu.