in

ŠTA HOROSKOPSKI ZNAK TVOG MUŠKARCA OTKRIVA O NJEGOVIM ŽELJAMA I SPOSOBNOSTIMA U KREVETU

Blizanci su pažljivi prema ženama, raka privlače žene kojima treba zaštita, vage važe za velike zavodnike… Otkrijte šta horoskopski znak vašeg mušakarca otkriva o njegovim željama i sposobnostima u krevetu… OVAN Vrlo je čudan horoskopski znak po tom pitanju. Potrebno mu je malo da vas očara, pogotovo u krevetu jer mu je to jako važno. […] More

Blizanci su pažljivi prema ženama, raka privlače žene kojima treba zaštita, vage važe za velike zavodnike… Otkrijte šta horoskopski znak vašeg mušakarca otkriva o njegovim željama i sposobnostima u krevetu…

OVAN

Vrlo je čudan horoskopski znak po tom pitanju. Potrebno mu je malo da vas očara, pogotovo u krevetu jer mu je to jako važno. Zna da zavede ženu, ali i da ode vez traga. Ali kada se zaljubi, na svoj čudan i napadan način ume da bude veran i da u svakom momentu partnerki pokazuje koliko mu je stalo.

Voli da vodi igru i da dominira. U svojoj ljubomori može da ode u krajnost, a sa druge strane je jako fokusiran na svoju slobodu. To baš i ne ide jedno sa drugim, ali on o tome ne razmišlja. Spontan, zabavan i direktan u svom nastupu. Takav je i u intimnim trenucima. Sledi svoje porive i može voditi ljubav na različitim mestima: u kancelariji, na javnom mestu, u hodniku, u liftu. U se*su je nazasit i ako vam se to dopada, uhvatite nekog Ovna.

On je strastven, nezasit i impulsivan ljubavnik. Poseduje odličnu fizičku kondiciju, a i se*s je sa njim svaki put drugačiji i interesantniji. Reaguje brzo tako da baš i nije spreman na neku dužu predigru. On to voli odmah i sad. Zna jako dobro da odvoji ljubav od se*s. Kad nisu zaljubljeni, to im dođe kao još jedna dodatna sportska aktivnost.

BIK

Imaju ogromno samopuzdanje i takav im je nastup. Dostojanstvni su i veoma poštuju svoje partnerke. Većina njih igra fer igru. Kao ljubavnici su nežn, i a i u isto vreme strastveni. Vole komfor i savršenu atmosferu. U se*su uživaju i nisu nasrtljivi. Mogu dugo da čekaju ženu koju vole kako bi je imali u potpunosti. Veoma su senzulani i znaju trikove kako da žene zbog njih polude.

Nikada ne odustaje od žene koja ga zainteresuje i privuče. On to radi polako, sa velikim strpljenjem i ima dobru taktiku. Polako vam se uvlači pod kožu. Izuzetno je prilagodljiv i oseća potrebe i želje svoje partnerke. Se*s sa njim uliva sigurnost.

Kada su u pitanju poze, za njega je klasika najbolji i najpametniji izbor. Naravno spreman je i na druge varijante ukoliko to poželi i druga strana. Obožava da se ljubi i da uzvraća poljubce. Uživa u se*su identično kao i u dobrom jelu i piću. Najbolji je ljubavnik kada je u pootpunosti predan jednoj ženi i kad voli. Do orgazma ne dolazi brzo jer voli da uživa u svakom milimetru tela svoje voljene osobe. Nisu perverzni niti skloni nekom jačem eksperimentisanju.

BLIZANAC

Muškarci rođeni u ovom znaku veoma cene žene i jako su pažljivi prema njima. Prirodno su talentovani za se*s i skloni su svakakvim egzibicijama. Nisu previše romantični, ali to im i nije potrebno kad mogu lako i rečima da dovedu svoju dragu do vrhunca.

I to bez dodirivanja. Ne vole monotoniju niti ustaljenost u se*su. Ne spadaju baš u neukrotivu vrstu, ali znaju da švrljaju.

Tačno znaju da kažu pravu stvar u pravom trenutku, žene padaju na njihove reči. Intimni trenuci sa muškarcem u ovom znaku mogu da budu veoma zanimljivi. Vole radi edukacije pa i stimulacije da čitaju erotske časopise, a takođe privlači ih i pornografija. Većina voli da eksperimentiše sa više partnera. Ali se sasvim dobro prilagođavaju i željama partnerke. Ukoliko se zaljubite u Blizanca očekuje vas nezaboravna vožnja u ljubavnom luna parku.