in

ŠTA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK RADI KAD JE NESREĆAN U VEZI: JEDNI VARAJU A DRUGI SE PRAVE DA JE SVE OK

Rak Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećanja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan. Lav […] More

Rak


Kad su nesrećni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesrećni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osećanja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesrećan.

Lav


Prvo su agresivni, a kasnije ignorišu sve oko sebe. Lavovi koji su nesrećni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju krenuti dalje.

Devica


Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osećaju se nesrećno ili nesigurno, baviće se svim i svačim samo da skrenu pažnju od onog što ih stvarno muči. Device su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno više bave nekim delom svog života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.