in

ŠTA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK RADI KAD JE NESREĆAN U VEZI: JEDNI VARAJU A DRUGI SE PRAVE DA JE SVE OK

Vaga Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na pameti da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve uraditi da ga uravnoteže sa svim što se dešava na ostalim poljima njihovog života. Škorpija […] More

Vaga


Ako nisu srećne u vezi, Vage počinju da posvećuju svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na pameti da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki deo njihovog života neuravnotežen, one će sve uraditi da ga uravnoteže sa svim što se dešava na ostalim poljima njihovog života.

Škorpija


Ili odbijaju da se ponašaju kao da su u vezi ili počnu da šize oko stvari koji uopšte nisu vezane za problem koji ih muči. Škorpija je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesrećni u vezi oni jednostavno nisu sposobni dugo da ignorišu problem ili se pretvaraju da je sve kao obično. Njihova intenzivna osećanja i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na videlo – vrlo verovatno u vrtlogu svađe.

Strelac


U vezi u kojoj su nesrećni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo ćutati o stvarima koje ih muče.