in

ŠTA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK RADI KAD JE NESREĆAN U VEZI: JEDNI VARAJU A DRUGI SE PRAVE DA JE SVE OK

Jarac Kad su nesrećni pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušati da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećno, nema nazad – veza se ne može spasti, samo se odugovlači neizbežno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje […] More

Jarac


Kad su nesrećni pokušavaju da kontrolišu sve u svom životu. Razmišljaće o tome šta ih muči i pokušati da reše problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osete nesrećno, nema nazad – veza se ne može spasti, samo se odugovlači neizbežno. Jako im smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da “poprave” ono što ne valja.

Vodolija


Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno pokušavaju da ih ostvare. Presele su se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne poduhvate. Vodolije su strašno ambiciozni ljudi orijentisani na posao, a kad su nesrećni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesrećni je da nemaju vremena za svog partnera jer se bave svojom karijerom.

Ribe


One žele ‘slobodu’. Inače Ribe žele da iskuse sve što im se u životu nudi, a kad su nesrećne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će videti kakav je svet i šta se ‘stvarno’ tamo nudi. U trenutku kad se Riba počne više baviti svetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.