in

ŠTA CRPI I ODUZIMA SNAGU SVAKOM HOROSKOPSKOM ZNAKU: ZBOG OVOGA NEMATE VOLJE I ENERGIJE

Rak Vi se uvijek brinete za sebe i ne volite se otvarati drugima. Uvijek se volite povući u svoju ljusku i sami se baviti svojim problemima i teškim emocijama. Problem s ovim je taj što sami sebi ponekad stvorite toliki pritisak da jednostavno niste u mogućnosti nositi se s njim. Lav Vi ste ponosan i egoističan stvor […] More

Rak

Vi se uvijek brinete za sebe i ne volite se otvarati drugima. Uvijek se volite povući u svoju ljusku i sami se baviti svojim problemima i teškim emocijama. Problem s ovim je taj što sami sebi ponekad stvorite toliki pritisak da jednostavno niste u mogućnosti nositi se s njim.

Lav

Vi ste ponosan i egoističan stvor i stvarno imate problema s otpuštanjem stvari, pogotovo ako se radi o nečemu što je povrijedilo vaš ego. To je razlog zašto ste ponekad depresivni. Teško vam je zaboraviti prošle događaje, to je nešta šta vas uvijek proganja. Morate se odvojiti od prošlosti.

Djevica

Vaš nedostatak samopouzdanja i samopoštovanja je ono šta aktivira vašu depresiju. Vi zapravo ne mislite mnogo o sebi. To je razlog vaše tuge. Uvijek si govorite ružne stvari i vjerujete u svoju bespomoćnost.