in

ŠTA CRPI I ODUZIMA SNAGU SVAKOM HOROSKOPSKOM ZNAKU: ZBOG OVOGA NEMATE VOLJE I ENERGIJE

Jarac Uvijek želite da sve ide prema planu. To je vaša najveća zamka i to je i razlog zbog kojeg se često jako razočarate i postanete depresivni. Uvijek želite da se stvari odvijaju onako kako ste zamislili, čak i kada su okolnosti izvan vaše kontrole. Kad god stvari idu naopako, paničarite i ne znate što da radite. […] More

Jarac

Uvijek želite da sve ide prema planu. To je vaša najveća zamka i to je i razlog zbog kojeg se često jako razočarate i postanete depresivni. Uvijek želite da se stvari odvijaju onako kako ste zamislili, čak i kada su okolnosti izvan vaše kontrole. Kad god stvari idu naopako, paničarite i ne znate što da radite.

Vodenjak

Neshvaćeni ste. Događa se. Vi ste Vodenjak. Imate um koji djeluje na valnim duljinama koje su izvan dosega drugih ljudi. I to je razlog zašta ste uvijek depresivni. Mrzite to šta vas ljudi nikada ne razumiju, samo zato šta ste pametniji od njih.

Ribe

Shvaćate da ponekad morate projicirati svoju vlastitu, blažu verziju javnosti, jer bi bilo nepristojno da uvijek djelujete samo na način na koji želite. Ali to je također ono šta uzrokuje vašu depresiju. Mrzite šta morate glumiti. Mrzite kada ste prisiljeni biti osoba koja niste i to vam je tužno.