in

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

Sigurno se ponekad zapitate kako zavesti i probuditi strast kod nekoga, bilo da se radi o potencijalnom partneru ili o oživljavanju strasti u vezi. Ako znate astrološki znak te osobe, možete puno saznati i o tome kako doživljava se*sualno uzbuđenje i čemu ne može odoljeti. OVAN Ovan zapravo uživa u tome da bude vaš trofej. […] More

Sigurno se ponekad zapitate kako zavesti i probuditi strast kod nekoga, bilo da se radi o potencijalnom partneru ili o oživljavanju strasti u vezi.

Ako znate astrološki znak te osobe, možete puno saznati i o tome kako doživljava se*sualno uzbuđenje i čemu ne može odoljeti.

OVAN

Ovan zapravo uživa u tome da bude vaš trofej. Uživa u tome da ga se izvodi, da ga se pokazuje, a nakon toga vodi ljubav. Također, očekivat će od vas da im odajete priznanje i divite im se kad ste u društvu.

Ništa ne mrze više nego kad vas vide da vrckasto razgovarate ili flertujete s drugim ljudima. Zapravo, ako tako naljutite Ovna, on će vas odmah zamisliti kako i odlazite s tom drugom osobom.

BIK

Bikovi su sjajni ljubavnici. Najviše će uživati u finoj večeri nakon koje ćete ga izljubiti od glave do pete. Pobrinite se za to da ambijent bude ukrašen luksuznim detaljima, da je atmosfera mirna i možete očekivati nagradu za trud. To se posebno vidi kod muških pripadnika znaka koji su posve predani zadovoljenju partnera.

Osjećajni Bikovi pak ne vole spavati u krevetu koji nije njihov. Želite li zavesti Bika, imate više šanse za to na njegovom terenu.

BLIZANCI

Svi vi koji se zaljubljujete u ovaj znak nemojte se prestrašiti kad shvatite da, iako se oblače provokativno, mnogi od njih nisu toliko pretjerano zainteresirani za se*s. Obožavaju ideju flerta i vrckavih konverzacija koje prethodne samom se*sualnom odnosu.

Ako pak uspijete odvući Blizanca u krevet, naći ćete se pred izazovom kako ga zadržati i ‘natjerati’ da bude vjeran. Jedan od načina jest da ga držite u neizvjesnosti što će se dogoditi u vašoj vezi, jer zapamtite – znatiželjan Blizanac je sretan Blizanac!