in

ŠTA TO ON VOLI: KAKO GA ZAVESTI I PROBUDITI STRAST PREMA NJEGOVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU

RAK Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se na to da ćete puno morati odigrati na kartu njegovog ili njezinog ega. Oni su možda najzahtjevniji od svih znakova. Žude za fizičkim kontaktom, privrženosti i puno više emocionalnog uvjeravanja nego što je to uobičajeno. Uvijek ćete im morati pokazivati i dokazivati da ‘radite […] More

RAK

Ako vas privlači osoba rođena u znaku Raka, pripremite se na to da ćete puno morati odigrati na kartu njegovog ili njezinog ega. Oni su možda najzahtjevniji od svih znakova. Žude za fizičkim kontaktom, privrženosti i puno više emocionalnog uvjeravanja nego što je to uobičajeno.

Uvijek ćete im morati pokazivati i dokazivati da ‘radite na vezi’. A to znači da ćete morati održavati obećanja, uvijek napraviti ono što kažete da ćete napraviti i dotjerati do kraja sve akcije za koje kažete da se tiču ‘vaše veze’. Rak vam mora vjerovati, inače ništa od erotske slobode.

LAV

Ako ste se spetljali sa ženom rođenom u znaku Lava, odvedite je u najskuplji dizajnerski dućan koji možete pronaći i pustite je da odabere što god želi, bit će vaša.

Ako izlazite s muškarcem rođenim u znaku Lava, onda se potrudite da mu neprestano dijelite komplimente, i to što je iskrenije moguće o njegovim nevjerojatnim sposobnostima da super zaradi ili sposobnostima pomoću kojih će tek donijeti super zaradu. Pobrinite se da zna, ili misli, da ga doživljavate kao neku vrstu genija. Lavovi vole ljude uz koje se dobro osjećaju. Nikad ne kritizirajte ni muškarca ni ženu Lava jer vas to sigurno neće dovesti do se*sa.

DJEVICA

Djevice su u najvećem broju slučajeva ‘kontrol frikovi’ horoskopa. Najčešće izmisle svijet i onda žive u njemu. Uglavnom se radi o vrlo praktičnom svijetu čija je poanta dostizanje dugoročnog cilja.

Ništa ih ne uzbuđuje više od ideje obaveze. Izbjegavajte prenapadne komade odjeće jer na to Djevice ne padaju. One se moraju osjećati sigurno ili ništa od uzbuđenja.