in

ŠTA UDARITI KADA PREKINETE: HOROSKOPSKI VODIČ ZA VRIJEME RASTANKA

RAK Teško ćete raskinuti sa njim. Jer, Rak će dugo tolerisati sve vaše ispade, samo u ime nekadašnje ljubavi za koju je previše sentimentalno vezan. On se pomalo plaši i promena. Njemu je lakše da ostane u lošoj emeotivnoj vezi koja ga i ne zadovoljava kao nekada, nego da skupi snage za nešto novo. Ali, […] More

RAK

Teško ćete raskinuti sa njim. Jer, Rak će dugo tolerisati sve vaše ispade, samo u ime nekadašnje ljubavi za koju je previše sentimentalno vezan. On se pomalo plaši i promena. Njemu je lakše da ostane u lošoj emeotivnoj vezi koja ga i ne zadovoljava kao nekada, nego da skupi snage za nešto novo.

Ali, trpeći, on u vezu ulaže, leči je i na kraju pobedi. Zato, ako želite da ga napustite, uradite to naglo, promenite adresu i telefon i ne dozvolite mu da se vrati i da vas zove i čeka.

LAV

Ismevajte ga pred drugima, ugrožavajte njegov autoritet, umanjujte njegov ponos – i on će sam otići. Prilikom raskida recite mu sve u lice, bez ustezanja.

On će otići vrlo ponosno. U braku, teško se odlučuju narazvod, iako deluju sigurno, dinamično i ponosno. On ima strah od razočaranja, tako da će ostati i pokušati da popravi šta se može.

DEVICA

Ukoliko vas ona napušta, čini to veoma sporo, neosetno i sa velikim, iskrenim kajanjem. I posle ljubavi, ostaće vam prijatelj. Ona se iskreno plaši da nekoga povredi. Kada želite da raskinete sa njom, razgovarajte iskreno, ozbiljno i argumentovano.

Ona će vas razumeti, i učiniti sve da lako odete od nje bez obzira koliko to nju boli. Ili unesite nemir, nered i lenjost u svakodnevni život, i ona će otići.