in

ŠTA UDARITI KADA PREKINETE: HOROSKOPSKI VODIČ ZA VRIJEME RASTANKA

VAGA Svaki prekid i svako razdvajanje Vagama remeti ravnotežu, izaziva strah, strepnju i nemir. Nemoćna je da se suoči sa istinom. Ona kao da ne želi da nešto menja, već čeka da sam partner uvidi grešku i promeni se. Ako želite naglo sa njom da prekinte, postanite sitničavi, neuredni, vulgarni i prevarite je. Na raskid […] More

VAGA

Svaki prekid i svako razdvajanje Vagama remeti ravnotežu, izaziva strah, strepnju i nemir. Nemoćna je da se suoči sa istinom. Ona kao da ne želi da nešto menja, već čeka da sam partner uvidi grešku i promeni se.

Ako želite naglo sa njom da prekinte, postanite sitničavi, neuredni, vulgarni i prevarite je. Na raskid ona reaguje prezirom i to otmenim. Ali ona ne može da bude sama, odmah će naći drugoga, i zaboraviti vas.

ŠKORPIJA

Ima izuzetnu intuiciju, može da nasluti raskid. A onda će učiniti sve, samo da je vi prvi ne napustite. Ona uživa da to učini prva. Voli borbu, zategnute odnose, dramu i tragediju.

Kada budete raskidali sa njom ona će vam priuštiti sve to. Ako ipak uspete da raskinete sa njom, ona će vas i dalje još dugo proganjati i neće vam dati mira.

STRELAC

On od sebe ne želi da napravi žrtvu emocionalnog razočarenja. Zato sve brzo shvata i odlazi prvi. Ali, pre nego što odluči da ode naći će drugog partnera. Ako želite da raskinete sa njim, otvoreni razgovor vam neće pomoći ništa.

Samo idite i ne sekirajte se, on je već našao drugoga. Upoređujte ga sa drugim partnerima, recite mu da je dosadan. I on će otići i to brže nego što ste mislili.