in

ŠTA UDARITI KADA PREKINETE: HOROSKOPSKI VODIČ ZA VRIJEME RASTANKA

JARAC Njegova osećanja su veoma postojana i iskrena. Ako vas zaista voli, onda će mu biti veoma teško da shvati vašu želju da odete. Biće veoma povređen i dugo će patiti. Ako ga prevarite sa drugim, zatvoriće oči. Možete da se rugate njegovoj stidljivosti i idejama, da kritikujete njegovu porodicu, poreklo, način kako vaspitava decu, […] More

JARAC

Njegova osećanja su veoma postojana i iskrena. Ako vas zaista voli, onda će mu biti veoma teško da shvati vašu želju da odete. Biće veoma povređen i dugo će patiti. Ako ga prevarite sa drugim, zatvoriće oči.

Možete da se rugate njegovoj stidljivosti i idejama, da kritikujete njegovu porodicu, poreklo, način kako vaspitava decu, nemojte da brinete o njegovim potrebama… Biće toliko povređen i patiće da neće znati ni za sebe, a kamoli za vas. Tada ćete moći da odete od njega bez problema.

VODOLIJA

Sa ovom osobom raskid možete da obavite ležerno, bez trauma. Pružiće vam ruku, nasmešiti se i poželeće vam sreću u budućim ljubavima i životu. Ako je Vodolija odlučila da ode, ona to uvek radi sa osećanjem krivice., jer je vrlo humana i ne želi da iko pati zbog nje.

Za nagli raskid potrebno je da je razbesnite uplitanjem u njene tajne, u njen život i ljude sa kojima se druži., ili špijuniranjem njenog života. Tada, ona će ne samo raskinuti sa vama, nego i nestati iz vašeg života i to zauvek.

RIBE

Biće to težak raskid. Ova osoba je plačna i depresivna ako odlučite da odete. Postaje bolesna i nesrećna, i tada još više voli i čezne za onim ko je napušta. Morate je naterati da ode, ali ne prevarom ili grubošću, jer ona će trpeti sve.

Kao prvo, vređajte njenu inteligenciju, dostojanstvo i izgled. Recite joj da je nesposobna, ružna i nikakva. Narušite njeno dostojanstvo, ugled i život. Možda će vas tek tada pustiti da odete.